Evenimente

Social Media Summit 2016

Despre social media s-a tot scris și se va mai scrie. E un trend. Rețelele sociale au câștigat teren semnificativ față de advertisingul tradițional. Consumatorii sunt din ce în ce mai captivați de online, comparativ cu offline. Însă, sunt și bombardați de informații din toate părțile ceea ce îi determină să le ignore pe marea majoritate. Vrei să afli ceea ce te poate scoate în evidentă în fața consumatorilor? Vrei să ieși din anonimat? Vrei să afli secretele campaniilor de succes? Ești curios care sunt stategiile eficiente de promovare prin intermediul rețelelor sociale?

Vrei o zi în care poți să descoperi aceste lucruri? Vrei o zi dedicată social media? Setează-ți un 2016 de succes! Vino pe 19 februarie în București, unde te vor aștepta cei mai relevanți bloggeri și specialiști în online din România. Aici vei găsi agenda evenimentului.

Social Media Summit 2016 va fi găzduit de Hotelul Crowne Plaza București. Evenimentul se adreseaza specialiștilor în comunicare din companii și agentii de PR, oamenilor de marketing și vanzari, dar si bloggerilor.

Înscrie-te acum. Au mai rămas 3 zile. Fă să conteze! Vino la SMS 2016!

Rămâi conectat la tot ce se va întâmpla la Social Media Summit, urmărind hashtag-ul #smsbucuresti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *