Teambuilding cu peripeții

Treizeci de persoane în aceeași cabană nu sună prea bine pentru ceilalți, mai ales dacă aceștia se cunosc. Farsele sunt la ordinea zilei…sau a nopții.

Iarna aceasta, am plecat 4 zile în teambuilding la Oradea cu o super echipă. Cazați la o cabană situată la jumătate de oră de civilizație, marea majoritate a timpului am petrecut-o înăuntru (erau mai mult decât suficiente 4-5 ore pe pârtie). Echipați cu mâncare, băutură și chef de distracție, am încercat toate jocurile posibile și imposibile. Când am terminat cu jocurile, am trecut la farse: de la oameni blocați în baie, la treziri în cele mai ciudate moduri. Nu a durat mult până să intrăm în demolări. Însă, am știut să și reparăm ca acea cabană să mai poate fi locuită și după.

Ultima noapte a fost apogeul. După lungi băi în zăpadă, acțiunea s-a mutat înăuntru. Se cam încinseseră spiritele (la figurat) așa că s-au decis să le stingă (la propriu). În costum de sky și înarmați cu pungi de făină, am început să ne alergăm prin cabană. În mai puțin de 5 minute, acolo nu se mai putea respira, abia vedeai pe unde mergi, iar pe jos era un strat gros de praf. La început a fost amuzant. Părea o scenă ruptă dintr-un film, un dezastru de proporții. Dar ne-am trezit curand la realitate și ne-am dat seama că tot noi trebuie să curățăm mizeria. Era prin zonă și cineva avea astm și nu a fost prea plăcut. S-a închis imediat în cameră și totul a fost ok.

Înarmați cu mături, găleți și mopuri, ne-am mobilizat la curățenie. Am spălat pe jos de trei ori. Cineva nu a dormit deloc în ultima noapte ca să șteargă urmele distracției. Ne-ar fi prins bine un aspirator ultra-performant. Ar fi fost mai ușor și am fi terminat mai repede. Cu tot efortul depus, a mai rămas praf.

Acum ne pregătim pentru un alt TeamBuilding și, de data aceasta, vom lua un aspirator cu noi. Ca să fim siguri. E de la sine înțeles că nu ne trebuie orice aspirator, ci unul dintre cele mai bune. Am căutat pe diverse site-uri până am găsit magazinul MarketOnline.ro. Aici mi-au atras atenția câteva aspiratoare profesionale. Uneori îmi e atât de greu să aleg. Nu am fost expertă în aspiratoare, însă m-am documentat de parcă aș fi dat licența a doua oară. Rohnson a creat AquaTech R144 – un aspirator cu o tehnologie inovatoare de filtrare prin apă. În timpul funcționării, Rohnson Aquatech extrage praful și murdăria în recipientul de colectare, iar filtrul HEPA (high efficiency particulate air) reține 99,99 % din particulele mai mari de 0,3 microni, îndepărtând impuritățile fine și alergenii din aer.

logo_marketonline_mic1

În primul rând, igienizează suprafețele și purifică aerul, reducând orice risc legat de praf. Îmi place să știu că orice achiziție pe care o fac, chiar merită. Sunt convinsă că plămânii noștri vor iubi AquaTech R144.

În al doilea rând, are o putere de curățare mare și “nu lasă urme”. Nimeni nu va ști ce dezastru a fost înainte de a-l utiliza. Lasă doar miros de curățenie. De fapt, lasă și urme, dar de prospețime. Te dă de gol doar că ai făcut curățenie, pe care oricum trebuie să o faci. În cabană, nu va mai mirosi a praf, ci doar a primăvară.

aspirator
Sursa: website MarketOnline.ro

Învățăm din greșeli mereu; așa creștem. Și devenim mai eficienți. Salvăm puțin timp pentru noi pentru că am învățat că timpul este prețios și merită să îl petrecem cu cei dragi, în deplină armonie.

Până acum nu am realizat cât de important este să ai aspiratorul potivit la momentul potrivit. Sunt recunoscătoare pentru această inovație și știu că este o investiție rentabilă. Nu vom fi ciudații care pleacă în TeamBuilding cu un aspirator, ci vom fi oamenii cărora le pasă de sănătatea lor și care vor salva timp pentru distracție din timpul pentru curățenie. Am învățat să fim eficienți și suntem și fericiți.

O casă e doar o casă. Prietenii și familia fac din ea ACASĂ. Acasă e oriunde ne ducem împreună și ACASĂ merită tot ce e mai bun.

12825533_1237901886231340_647116182_n

Noi alegem Rhonson.

P.S.: A văzut mama aspiratorul și îi place. Acum avem și părerea unui critic. Vrea și ea unul. Simt că am luat cea mai bună decizie.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

*sursă website MarketOnline.ro

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*