Jurnalul unei Cenușărese moderne

Sunt o Cenusăreasă modernă. Nu fac curățenie prin casă și nici nu sunt plină de cenușă. Fac multă matematică, merg la facultate, lucrez la diverse proiecte și de multe ori sunt stresată și obosită. Nu am surori care să se poarte urât cu mine, dar am prieteni și dușmani. Nu am o mamă vitregă, mama mea adevărată este minunată. Nu am timp să ies pentru că sunt mereu ocupată cu câte ceva.

Îmi amintesc seara Balului. Îmi cumpărasem o rochie superbă, lungă, o combinație frenetică de voal și dantelă. Muncisem mult pentru banii aceia, dar a meritat. Mă îndrăgostisem atunci de o pereche de sandale cu toc Blue Mix de la Carmine Shoes, magazin online de pantofi. Fiind albastre, iar rochia nude cu dantelă neagră, nu se potriveau deloc. Încăpățânată cum sunt, le-am cumpărat și le-am colorat cu marker negru permanent. A fost o nebunie, dar măcar a funcționat.

LOGO-Carmine-250x250

La bal, am dansat toată seara cu Mark, tipul de care fusesem îndrăgostită tot anul. În acel mix de lumină, întuneric și culoare, mă pierdeam în brațele lui…îmi mai șoptea ceva uneori. Eram în lumea mea. Scena parcă era doar a noastră, nu îmi mai păsa de nimeni altcineva, trăiam fiecare dans ca și cum ar fi fost ultimul, muzica îmi vibra în tot corpul, eram fericită. Mă simțeam pentru prima dată cu adevărat liberă. Parcă dansul mă elibera. N-aș mai fi plecat de lângă Mark. Mă topeam în brațele lui.

În realitate, tot ce se “topea” era markerul de pe sandalele mele. Nu puteam să mă fac de râs în fața lui. Trebuia să merg acasă să mă schimb. Nu știam ce să îi zic. M-am gândit că dacă nu îi zic nimic și fug acasă, o să mă întorc înainte de a observa el că lipsesc. Am ieșit în grabă. În urma mea era el, mă striga. “Anna, Anna, unde pleci?” M-am descalțat ca să alerg mai repede. Cu o mână îmi țineam poșeta, cu cealaltă țineam de rochie, iar sandalele am fost nevoită să le arunc în primul tufiș. Am luat un taxi până acasă. Mark știa unde locuiesc. M-am trezit cu el la mine la ușă. Credeam că așteaptă niște explicații. Venise doar să îmi aducă sandalele. “Nu trebuia să fugi de mine. Puteai să îmi spui, aș fi înțeles.” Nu avea ce să înțeleagă. Problema nu era la el.

0ca9f5f0b7f6f0ed037f7835b949d677-768x284

Am simțit nevoia să nu mă mai ascund de el și să îi spun tot adevărul. Încăpâțănarea m-a făcut să distrug niște sandale superbe. Markerul nu a rezistat prea mult și sandalele erau din nou albastre. Nu puteam să îmi las rivalele să mă vadă așa și nici pe el nu aș fi vrut să îl las să observe. Voiam să fac impresie bună. Mi-a zis că sunt fraieră, dar el mă place și așa. “Trebuie să recunosc că ai avut o idee genială. Îmi plac fetele inteligente.”

Îmbrăcată într-o rochie tulle crem și încălțată în niște ghete negre din piele naturală tot de la Carmine, l-am luat de mână și am fugit. “Unde mergem? Balul e în partea cealaltă”. Cu el am vrut să fug departe…departe de lume, departe de agitație. Mi-a demonstrat că dacă eu plec, el vine după mine. Am ajuns pe un câmp cu maci, eram luminați doar de stele, Mark mi-a făcut o coroniță superbă și am dansat toată noaptea sub clar de lună.

14135480952934332-item960x720

O săptămână mai tarziu am primit un colet ambalat frumos într-o hârtie cu un model cu maci. L-am deschis curioasă. Înăuntru am găsit o pereche de pantofi stiletto Red Queen, cu mesajul “You are my Queen”.

Adevărul este că dorm. Și acum dorm. Acesta este un unul din visele mele. Voi sunteți în visul meu. Să visați frumos, prințeselor!

P.S.: Nu ratați noile oferte de pantofi damă de la Carmine. Sunt reale!

fashionlovephotographyshoesstyle-50aaf253ffb902eaef795b4e2e0aeebf_h

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

5 Comments Posted

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 5. CarmineShoes.ro: Poveşti de iubire cu şi despre pantofi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*