SuperBlog

Destinație specială – Bahamas

Călătoriile mă mențin motivată. În gândul meu e mereu vară, iar eu alerg fericită pe plajă, undeva pe o insulă a mea. În fiecare noapte, înainte de a adormi, am parte de o vacanță ideală, într-un loc pe care doar eul meu îl cunoaște. Vara, fiecare vis al meu prinde contur. Pentru un om ocupat ca mine, vara e anotimpul tuturor posibilităților. Anul trecut, pe lista priorităților a fost o destinație exotică.

Să te trezești în fiecare dimineață și să faci ceea ce îți place este o adevărată realizare, sa te trezești și într-un loc minunat e tot ce îți mai poți dori.

Bahamas este locul în care am fost matinală de plăcere, în fiecare dimineață. Mi-am savurat cafeaua fierbinte la răsărit în timp ce lăsam obiectivul aparatului să se bucure de priveliște. Nu puteam să dorm știind ce pot rata. Natura oferă un spectacol extraordinar pentru care cred că aș considera insomniile o binecuvântare ca să fiu sigură că nu pierd niciun moment. Îmi pare rău că nu pot imortaliza sentimentele căci nicio fotografie nu poate reda lumea ce mi se deschidea în față. Îmi era teamă să și clipesc. Îmi scăldam sufletul în băi de soare, dansam pe culorile apusului, noaptea mă întindeam pe nisipul cald și, deseori, adormeam privind stelele. 

627x0 (1)

Bahamas oferă o paletă largă de activități, pentru toate gusturile. Tot ce am întâlnit a fost o adevărată provocare căreia i-am răspuns mereu afirmativ.

Ești pasionat de fotografie? Aici e locul unde trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață. Nu vei regreta nicio clipă. Spectacolul de culori, freamătul, liniștea, obiectivele turistice, toate se îmbină într-o armonie de nedescris. Trebuie să vezi cu ochii tăi, trebuie să trăiești aceste momente. Sunt sigură că ai văzut până acum măcar o poză din Bahamas și ți-ai dorit să fi fost tu în spatele camerei. 

bahamas4

Ai auzit de Festivalul de la Rio? Un spectacol asemănător se desfășoară în Bahamas și omagiază cultura, muzica, dansul, mâncarea și costumele locale. A avut un impact atât de puternic în rândul vizitatorilor încât se organizează de 2 ori pe an, în iulie și în decembrie. Trăiește pe pielea ta emoția, agitația, vibrația! Fii parte din mulțimea prezentă la Festivalul Junkanoo!

Junkanoo_2013_Michael_Glass - 14

În Bahamas, se află o grădină zoologică unde poți vedea sute de specii exotice de păsări, reptile și mamifere din întreaga lume. Ce are atât de special? Păsările flamingo – acele păsări roz absolut minunate. Această oază este o adevărată încântare. Zici că aici s-a reunit tot ce e frumos. Trebuie să ajungi la Ardastra! 

Flamingo

Și că tot vorbim de culori exotice, știai că nisipul este roz? Fiecare fată a avut o copilărie roz: haine roz, carioci roz, pantofi roz, parul roz, o păturică preferată roz, camera roz. O plajă are nisipul roz. Când am văzut-o prima dată, am îmbrățișat-o (la propriu). A devenit locul meu preferat. Nu m-aș mai fi întors de acolo. Cred că am lăsat o parte din sufletul meu la Pink Sand Resort, trebuie să mă întorc după el. 

f48c18ed649844751d103bbd707e37a1

Să învăț să înot a fost o adevărată realizare. Însă, să înot cu delfinii a fost senzațional. Tu cu cine ai înotat ultima dată? Unde și cu cine ai vrea să înoți data viitoare? În Bahamas poți înota și cu pisicile de mare.

1454888_965476686807196_4499211337754239978_n

Ești 70% apă. Apa e o soluție pentru multe din problemele tale, îți hidratează organismul și îți echilibrează psihicul. Dacă ai conștientizat până acum adevăratele ei beneficii, înseamnă că poți să îmi povestești ceva despre croaziera aia minunată în care ai fost. Dacă nu, află că nu e timpul pierdut. Tu decizi când și unde să îți faci amintiri.

10431692_965495133472018_8123541504453160931_n

Reciful de corali e absolut superb. Formele, culorile, modul în care e organizat totul reprezintă o adevărată încântare. Insula Andros găzduiește a treia cea mai mare barieră de corali. Să înoți printre pești exotici îți oferă o senzație de nedescris. Să explorezi lumea de sub apă e fantastic. Fie că alegi scuba diving sau snorkelling, vei trăi o experiență demnă de a deveni povestea vieții tale.

1339749499_56b36eb7af36a98

În parcul acvatic, vei avea ocazia să trăiești o aventură unică. Sigur te-ai mai dat pe un tobogan până acum. Nimic ieșit din comun până aici. Însă, ce zici de o cădere liberă 50 m printr-un tobogan vertical? Durează câteva secunde și este atenuată de schimbarea unghiului la 90 de grade, moment în care îți tragi puțin sufletul. Ajungi într-un tub transparent din sticlă. Doar 5 cm de sticlă te despart de rechini. Da, ai citit bine. Rechini adevărați de 3-4 metri care se uită la tine, salivând.

rechini

“Găurile albastre” sunt extensii ale mării conectate cu aceasta printr-o rețea extensivă de grote subterane și sunt un mister greu de explorat și pentru oamenii de știință. Trebuie să le vezi!

60426795

Lasă-ți sufletul liber să călătorească atunci când trupul tău se odihnește la umbra unui palmier. E timpul să îți trăiești visul!

127

La CND Turism găsești o gamă variată de oferte turistice. Fie că vrei să ajungi pe o insulă, fie că preferi muntele, pitoresc sau exotic, în țară sau în afară, aici găsești soluții la prețuri accesibile atunci când vine vorba de vacanța mult visată. Vacanțele Speciale se trasformă în amintiri de neuitat. Adună trăiri, experiențe, îndeplinește-ți dorințele ca atunci când vei trage o linie si vei aduna tot, să îți rezulte un plus de fericire.

logo-vacante-nou-250x250

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

 

 

3 comentarii

  1. Alexandra

    Cred că e tare palpitantă vizita în parcul acvatic. Acolo m-aș duce cu siguranță! 😀

    1. Da, e prea super. E o experiență ce trebuie trăită cel puțin o dată în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *