Jurnal de călătorii

În septembrie, se împlinește un an de la lansarea Olteancă în Deplasare. Mai am puțin și termin de scris volumul I din cartea cu același nume. Am încercat să reunesc trăiri, impresii, locuri demne de vizitat, activități ce trebuie încercate cel puțin o dată în viață, momente speciale, oameni minunați, povești frumoase. Sunt pagini pline de dor, atâtea sentimente cuprinse între coperte, atâtea amintiri.

Aniversarea va fi marcată de un eveniment special: lansarea cărții “Jurnal de călătorii”. Sunt invitați părinții, prietenii cu care am călătorit, oamenii pe care i-am cunoscut în deplasări, toți cei cu care am împărțit amintiri prin alte locuri. Fiecare filă are în spate o poveste pe care fiecare persoană a trăit-o diferit. În cadrul evenimentului, toți cei prezenți ne vor împărtăși impresiile lor. Am avut ocazia să călătoresc prin multe locuri și să cunosc oameni deosebiți, oameni care m-au inspirat, oameni care m-au motivat, oameni care m-au ajutat să merg mai departe și care m-au încurajez să îmi urmez visurile. Pe 22 septembrie, toate muzele mele se vor afla în același loc. Oricine dorește, e liber să ni se alăture.

intrare

Aș vrea ca evenimentul să se desfășoare în București, dat fiind faptul că va reuni persoane din toată țara. Am căutat un centru de evenimente demn pentru un astfel de eveniment. Am analizat suficiente oferte pentru a fundamenta decizia de închiriere și am semnat cu cei de la Golden Tulip Times. Sala de conferințe Ronda e bestială, se pare că se ridică la înălțimea așteptărilor mele. Situată la etajul 9, oferă o priveliște extraordinară. Îmi plac înălțimile. Mă fac să mă simt în siguranță, departe de agitație, peste tot ce mă înconjoară, detașată, iar de acolo de sus pot să am o vedere de ansamblu asupra situației. Psihic, mă simt mai confortabil. Consider că înălțimile sunt pentru creativitate și inspirație. Și acolo sus, am găsit un spațiu elegant, primitor, friendly și totuși business, dotat cu aparatură modernă. Un element care mă interesa în mod special este iluminarea întrucât mă preocupă calitatea pozelor. E imperios necesar să imortalizăm fiecare moment. Ferestrele mari permit luminii naturale să faciliteze întâlnirile de acolo astfel că imaginile de la eveniment nu vor avea de suferit (pozele nereușite din cauza luminii necorespunzătoare fac subiectul altei discuții). Constucția în semicerc asigură o vizibilitate mai bună și o mai bună comunicare. Pentru confort sporit, rămânem o noapte acolo. Camerele sunt grozave.

imageronda_1_0

Sunt nerăbdătoare, dar până atunci mai am de călătorit. Voi mai vedea multe și îi voi mai cunoaște pe mulți. Va fi un eveniment despre oameni și locuri, despre file de poveste și trăiri, despre amintiri și sentimente. Vă mulțumesc tuturor pentru că faceți parte din poveste vieții mele. Sunteți extraordinari!8888-golden-tulip-times-300x107

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.

8 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*