Experiențe

Sună-mă!

Aș vrea să mă suni la 4 dimineața doar ca să îmi auzi vocea. Sunt mari șanse să îți răspund. Știu că uneori îți e dor. Și mie îmi e. E normal. Mai ai momente când stai întins în pat și te uiți pe pereți. Uneori te întrebi cum ar fi fost dacă…

E o voce la capătul firului de care îți e dor. E vocea pentru care îți e teamă că într-o zi nu o să o mai auzi. E vocea aia adormită dimineața care îngână ceva ce nu înțelegi, dar îți place să o auzi. Și ca noi sunt mulți. Care vor să sune, dar așteaptă să fie sunați. Fiecare așteaptă. Se așteaptă unul pe altul. Și în felul acesta nu sună nimeni. Doar așteaptă. Atât.

2uct4p-l

Și dacă vreodată o să pierzi numărul meu, știi unde mă găsești. Nu contează cât este ceasul. Timpul e făcut pentru a nu se întâmpla toate odată. Să știi de la mine că niciodată nu e prea târziu. În multe nopți, și eu stau întinsă în pat și mă uit pe pereți. Nu știu de ce nu te sun. Poate pentru că aștept să mă suni tu. 

12966285_1263131030375092_1990359062_n

Acum dormi? Sau te gândești?

Nu există moment potrivit. Există acum! Încă te uiți pe pereți?

Nu vreau să mai așteptăm nimic. Sună-mă ori de câte ori vrei. Promit că o să te sun și eu. Însă, nu o să te sun de fiecare dată când îmi e dor pentru că mie îmi e dor mereu.

240_F_71792026_8cNcysyqSMr8aWTnWEEMzYDld3meKnKI.jpg

Sună-mă când iţi e dor, sună-mă când nu poţi să dormi, când nu ai nimic de zis, când iţi e frică, somn sau foame, sună-mă când vrei să renunţi, când ești pregătit pentru un nou inceput, când râzi, când plângi, când vrei să auzi vocea mea, când vrei să imi cânţi ceva sau când vrei să fugim undeva, sună-mă chiar și atunci când vrei să taci.

Sună-mă fără motiv. Doar sună-mă!

2 comentarii

  1. Pe mine poti sa ma suni linistita la 4 dimineata. Telefonul sigur va fi inchis. #TotulPentruSomn

    1. Ce te face să crezi că eu aș fi trează la 4 dimineața? #FanSomn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *