SuperBlog

Doar 3 minute?

Timpul e relativ. Îmi place să spun că alerg cu timpul pentru a nu-l pierde, însă, în realitate, am ajuns să îmi trăiesc viața între deadline-uri. Nu am timp de pierdut. Dacă vreau să ajung unde mi-am propus, trebuie să mă organizez cât mai bine, să îmi planific toate activitătile. Încercând să fac față stresului cotidian, am început să fiu multifuncțională, dezvoltându-mi atenția distributivă. Sunt femeie. Pot să scriu un articol, în timp ce ascult muzică, vorbesc la telefon, stau în pat și mănânc. Mereu mănânc cu laptopul în brațe și nimic nu se compară cu micul dejun la pat.

Povestea-timpului-upgrade

Îmi place să am pielea netedă și catifelată. Știu că și lui îi place. De ceva timp am adus salonul la mine acasă. Am descoperit o cremă depilatoare cu efect WOW asupra pielii și care îmi asigură o epilare rapidă. Acționează în 3 minute. Nu îmi place când trebuie să aștept. Am senzația că timpul se oprește. Aduceți-mi o clepsidră! Trebuie să îmi găsesc o ocupație.

depilatoare.png

Ce pot face în timp ce acționează crema? În 3 minute, pot să ascult melodia mea preferată, să citesc câteva pagini din Anna Karenina, să îmi fac un ceai, să îmi pregătesc cerealele cu lapte, să dansez, să meditez, să admir peisajul, să îmi rezerv un bilet spre mare, să ascult un discurs motivațional, să mănânc ciocolată, să îl sun să îi amintesc că îmi e dor de el, să îmi verific notificările, să citesc bancuri, să râd, să scriu un mesaj, să mă gândesc la un mod drăguț de a ne petrece seara, să aleg destinația pentru o nouă vacantă, să privesc răsăritul, să fac cafeaua așa cum îmi place mie, să îi dedic o melodie sau să îi cânt chiar eu ceva, să îi pregătesc micul dejun, să fac exerciții de respirație, să rezolv o problemă de mate, să îmi aleg un costum de baie, să mă demachiez sau să îi pregătesc o surpriză.

depilatoare.jpg

Pentru unele activități voi mai avea nevoie de câteva minute, pe altele le voi termina mai devreme, însă crema Farmec se sincronizeză perfect cu nisipul din clepsidră. Îmbogățită cu ulei de Argan, crema îndepărtează chiar și părul foarte scurt. Rapid și fără durere. Am și cremă depilatoare pentru pielea sensibilă, îmbogățită cu extract de vanilie, ce catifelează, hrănește și calmează pilea. Și pentru ca răsfățul să fie complet, se îndepărtează la duș. Ah, aici clar am nevoie de mai mult timp. Nu mă grăbesc niciodată când e vorba de duș…doar dacă e vreo urgență.  Și azi, nu e nicio urgență.

ladus

Tu ce faci în 3 minute? Hai să povestim!farmec_superblog_proba.jpg

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.

9 comentarii

  1. Viața mea tumultoasă m-a învățat să mă adaptez. Când realizez că mai am doar nopți libere, mă întreb cu ce aș putea să le umplu și pe acelea. :))

 1. Alexandra

  În ultima vreme și eu mă mir că mai am timp să respir. în 3 minute putem face multe, atunci când sunt multe de făcut. 😀 Mă întreb ce fac leneșii în 3 minute…

   1. Alexandra

    Și nu se plictisesc? :))

    1. Probabil, dar nu fac nimic în acest sens. :))

     1. Alexandra

      Greu le-o fi…:))

 2. Probabil, dar nu fac nimic în acest sens. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *