Evenimente

Dacă e marți, e Atelier de Antreprenoriat

Îmi amintesc titlul unui film celebru – “Dacă e marți, e Belgia”. Pentru Craiova se aplică parțial – Dacă e marți, e Atelier de Antreprenoriat. Clubul Ambient este gazda acestui super eveniment, începând cu orele 18:00, în perioada martie-iunie. Pe principiul că SUCCESUL SE ÎNVAȚĂ, atelierele au rolul de a interconecta antreprenori sau dornici de a deveni antreprenori spre a-i călăuzi către o afacere. Fiecare atelier de seară oferă un cadru, un impuls, o motivație de a contura un vis.

În prima sesiune, Cristian Nicolae a vorbit despre Atitudine și viziune antreprenorială. Am avut ocazia să descopăr că secretul succesului este să înveți ÎMPREUNĂ.

941362_1345522002141288_3903957727500991612_n

Cristian Nicolae este trainer, antrepronor și coach, speaker la numeroase evenimente de business și cu sigurantă un om care inspiră.

A încercat diverse afaceri, de la suc la dozator TEC, cabinet de oftalmologie, import de lentile din Japonia, vitezografe de locomotivă, patiserie, EFIS pentru avioane și până la Cristian Nicolae Inspiration – cursuri de dezvoltare personală, precum și parteneriate ca Agenda Visurilor și Audio Librăria.

Cristian Nicolae este omul de la care am învățat că ANTREPRENORIATUL ESTE O STARE DE SPIRIT și e necesar să avem 2 ancore antreprenoriale fundamentale: familia (cu care împărțim atât bucurii, cât și probleme) și tiparul mental de învingător (totul pornește de la nivelul minții).

12509491_1277138452312977_8710426849755231646_n

De la Cristian am învățat atât lecții de viață cât și sfaturi utile pentru a deveni un antreprenor de succes. În continuare, vă voi împărtăși câteva dintre ele:

Atunci când te simți confortabil, te vei dezvolta rapid de aceea focusează-te pe o singură direcție și fă ceea ce faci cu dedicație maximă! Studiază concurența și ai grijă cu cine te asociezi! Antreprenoriatul care livrează calitate își va găsi drumul. Secretul stă în detalii și uneori e suficient un singur amănunt. Antreprenorul trenuie să inoveze permanent.

Fii optimist! – Crede în tine și în ceea ce poți să faci.

Fii pasionat! – Fără pasiune nu faci nimic.

Fii generos! – Dă sincer ceva: energie, timp, gânduri, bani. Antreprenoriatul etic constă în a da societății. Legea vibrației conduce la legea atracției. 

Fii demn!

Setează-ți obiective!

Dă 110%!

Ești campion când intri în Clubul 5. Te trezești la ora 5 dimineața și 30 de minute asculți muzică, 30 de minute faci sport și 30 de minute citești. Fă ceva în plus!

Ia-ți o săptămână liberă pe an și stai singur la o cabană în pădure! Te vei întoarce purificat. Acesta este sistemul maestrului.

Reinventează-te!

Fii pregătit să faci niște sacrificii!

Stay tuned! Urmează Inovație și Creativitate cu Irina Gruia – psiholog.

Curricula_PAA1.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *