Experiențe

A găti e o artă, a mânca înseamnă să te bucuri de artă

E sâmbătă. La prânz, m-am grăbit acasă adormită ca să îmi termin treburile. Mai aveam destule proiecte de făcut, însă am decis să îmi petrec puțin timp cu părinții. Ador să îmi petrec timpul cu familia. Pentru mine e un lux. Uneori, viața mea e prea agitată ca să mai am timp să mă bucur de normalitate.

În ultima perioadă abia am avut timp să mănânc, de avut grijă ce mănânc nu mai vorbesc. Astăzi e o zi specială. O zi pe care vreau să mi-o amintesc într-un mod diferit. Mama a făcut o prăjitură senzațională. Mă descurc destul de bine să mănânc creme în timp ce ea prăjiturește. Prăjitura se numește Deliciu și chiar e un deliciu.

13246068_1290937620927766_1056839012_n

Am auzit des că dragostea trece prin stomac, dar până atunci trebuie să treacă destulă mâncare. Acum realizez că e adevărat. I love chocolate!

Azi, m-am relaxat în bucătărie și mi-a plăcut mult. Nu am stat închisă acolo să mănânc. Azi, am gătit. Nu gătesc prea des, dar și când gătesc o fac cu plăcere. Am spus-o și o mai spun: a găti e o artă, iar mie îmi place să fiu un mic artist și să mă dedic cu totul unei opere. Am ales cartofi wedges și fripură de porc cu cimbru, la cuptor. Nu îmi place să mă complic. Simplu e mai drăguț.

13285777_1290916984263163_256144437_n

Nimic nu e mai frumos pentru o seară de sâmbătă decât să se adune familia în jurul mesei mai ales când miroase atât de bine în bucătărie. Niciodată nu am înțeles de ce trebuie să fiu nevoită să aștept atâtea ore până se răcește prăjitura. Cineva ar trebui să inventeze un răcitor instant de prăjituri pentru ăștia mai nerăbdători așa ca mine. Timpul se joacă prea mult cu papilele mele gustative.

Astăzi, sunt fericită!

P.S. Și mama e fericită să mă vadă gătind, iar tata e fericit să mănânce.

4 comentarii

 1. totul arata grozav ! am auzit ca oltencele sunt gospodine foarte bune si tu mi-ai confirmat !

  1. Mulțumim! Stați să o cunoașteți pe mama, gătește dumnezeiește! <3

   1. Sunt convinsa ca asa e !
    Doar asa se explica de ce are o fata atat de frumoasa 🙂

    1. Vă mulțumim! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *