Evenimente

Turneul Școala Flanco ajunge la Craiova

Oportunități sunt la tot pasul, trebuie doar să le cauți. De un an tot plec în deplasare pentru diverse proiecte și evenimente, majoritatea la București. Se tot întreabă mama de ce toate lucrurile faine se întâmplă la București, iar în Craiova mai puțin. Ce are Craiova? Nimic. Problema cred că e la mine că îmi plac prea mult deplasările.

Am o super veste – Turneul Școala Flanco ajunge și la Craiova! Despre Școala Flanco am citit anul trecut pe blogul unei participante (a fost la București, în Băneasa) și în mintea mea încolțea veșnica întrebare “Cum ar fi fost dacă…?”…dacă aflam din timp și mă înscriam și eu. Nu cred că are sens să mai menționez cât de încântată sunt că acum am această ocazie.

online-profile.jpg

Cursurile sunt gratuite și durează 6 ore (nu e mult pentru cât de super o să fie), mai exact de la 10:00 la 16:00. Dacă ești pasionat de branding personal, storytelling, blogging și social media, aici este locul tău! Vino să descoperim împreună și să învățăm de la experți în domeniu, precum Cristina Băzăvan, Sorana Savu și Cristian China Birta! Speakerii sunt grovazi. Te asigur că se va discuta liber, într-o atmosferă prietenoasă și o să înveți distrându-te.

LP_Scoala_Flanco_011

Când? 21 iunie 2016

Unde? Flanco Auchan Craiovița – Str. Severinului

Veștile bune nu sunt doar pentru craioveni. Turneul mai are pe listă Timișoara (22 iunie), Cluj (23 iunie) și Iași (24 iunie).

De ce să te înscrii?

  1. Fiecare experiență te schimbă.
  2. Ai ocazia să întrebi direct specialiști precum Cristina Băzăvan, Sorana Savu și Cristian China Birta.
  3. Înveți câte ceva despre online.
  4. Socializezi.
  5. Îți faci prieteni noi.
  6. Dezvolți idei noi care se pot transforma în proiecte faine.
  7. Încerci ceva nou.
  8. E posibil să fie acel moment care îți va schimba viața.
  9. E posibil să întâlnești persoana care îți va schimba viața.
  10. Îți poate influența cariera.

Înscrie-te online până pe 14 iunie și asigură-ți un loc în cea mai tehnologizată sală. Nu mai sta pe gânduri pentru că locurile sunt limitate! Câte 25 pe fiecare oraș.

online-942408_960_720

Rog bloggerii interesați să își informezi cititorii despre această oportunitate participând la campania  Blogal Initiative Craiova soldată cu premii în cărți!

Se anunță multe surprize și premii pentru participanți!

P.S.:Vino pentru întrebări și răspunsuri, pentru prieteni, pentru Flanco, pentru speakeri, pentru cunoștințe, vino pentru tine!

If you like it, share it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *