Experiențe

Am luat uneltele și mi-am clădit fericirea

Plecarea lui m-a distrus. M-a luat prin surprindere și mi-a făcut sufletul bucăți. Tăcând, mi-a spus atât de multe. Mi-a fost greu la început. Am plâns, am pierdut nopțile gândindu-mă la tot ce a fost, fără niciun rezultat. Încercam să îmi dau seama cu ce am greșit sau, cel puțin, dacă era vina mea. Mă uitam în oglindă și nu mă mai recunoșteam. Niciodată nu m-am mai simțit atât de singură. Trebuia, totuși, să fiu puternică. Mi-am adunat toate forțele și m-am decis să încep o viață nouă. Trebuia să mă redescopăr.

Aveam nevoie de o schimbare radicală. M-am tuns și mi-am vopsit părul blond, apoi am petrecut un weekend la SPA, iar duminică seara am mers la shopping.

Luni dimineața m-am trezit tristă. Îi simțeam respirația în ceafă de parcă mă urmărea. Parcă îl auzeam strigându-mă. Pereții erau plini de el. Iar podeaua îi amintea de bătăile cu apă din fiecare joi și de serile de film.

Mă apuca paranoia. M-am schimbat rapid și am mers după unelte. Am luat ciocanul și ranga și am început să scot parchetul. Am tras cu bestialitate de fiecare placă. Am frecat pereții cu un șmirghel până a dispărut orice urmă de culoare. Am schimat ușile și covorul roșu. Am cumpărat o altă lampă cu sare și perdele noi. Am vopsit pereții cu albastru și am pus parchet laminat. Singură. M-am descurcat. Nu am vrut să apelez la ajutorul nimănui.

download

Într-o săptămână, apartamentul meu era de nerecunoscut. Muncisem zile și nopți pentru a șterge orice amintire. Nu mai era urmă de el acolo. Nici tavanul pe care îl priveam amandoi nu îl mai recunoaște.

Acum sunt singură cu mine și îmi e bine. Nu îmi mai e nici dor, nici teamă. Nu îmi mai lipsește deloc. Ba chiar, nu aș mai vrea să îl mai văd niciodată.

Am început o viață nouă și sunt fericită. Totul e nou în jurul meu și emană bucurie. Adorm fericită pentru că realizez că sunt extraordinară. Sunt mândră de mine și nu vreau să mai depind de nimeni.

salopete-dama-online-vara-2013

Nu voi mai lăsa pe nimeni să îmi răpească fericirea. Punct.

2 comentarii

  1. Nici să nu o faci. Fii puternică!
    Îmi place textul. Spune multe despre persoana ta. E îmbucurător ce mesaj transmiți. Bravo.

  2. Mulțumesc mult, Andrei. Să știi că sunt chiar foarte bine! Și fericită! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *