Experiențe

Dacă simți că meriți locul 1, luptă pentru el!

Oamenii vin și pleacă. Unii nu stau prea mult. În general, nu lupt pentru oameni. De multe ori, plec eu înainte de a pleca ei. Pentru tine simt că merită să lupt. Așa că aleg să rămân. Viața e mult prea scurtă ca să pierd timpul în locuri nepotrivite, cu oameni nepotriviți.

Mă pricep atât de bine să fug de oameni, dar tu m-ai făcut să vreau să fug cu tine. Ești omul cu care aș fugi la capătul lumii fără să privesc o clipă înapoi. Atât îmi ești de drag!

Oamenii au priorități. Poți fi liniştit doar atunci când eşti prioritatea numărul 1 a omului iubit, în rest, îl ajuți să observe că tu deții avantajul competitiv suprem. Cred că am intrat într-o competiție. Îmi plac competițiile. Eu nu pierd niciodată. Ori învăț, ori câștig. De data asta, vreau să câștig. Nu vreau să fii doar o lecție pentru mine. Vreau să fi o poveste. Povestea vieții mele! Și s-o trăim frumos.

Am atâtea diplome de locul I, dar eu vreau locul 1 în viața ta şi asta e cea mai tare olimpiadă. Povestea noastră se scrie cu sufletul. Întâi o trăim, apoi o scriem și îi lăsăm pe ceilalți să o citească. Și asta îmi place atât de mult. Închid ochii și te văd. Îi deschid și ești tot acolo.

I want to be your person!

0566def6b341c476ac62cc6737d8eac8.jpg

Știi unde mă găsești când îți e dor și vrei să fim doar noi! Și nu contează unde mergem cât timp mergem împreună.

Când iubești, trăiești. În rest, exiști. Încă mai cred că trăim un vis, o poveste, dar, de fapt, e realitate. Și e ciudat să realizezi că abia acum începi să trăiești. Brusc, totul are sens. Și tot confuz ești. Însă, ești pe drumul cel bun.

Am învățat un lucru important: fericirea are un nume…și e cel mai frumos nume. Numele omului iubit.

If you like it, share it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *