Experiențe

Un Blogal Initiative exploziv

Blogal Initiative sărbătorește 5 ani de activitate. Cu această ocazie, am primit cea mai îndrăzneață provocare: să propun o strategie pentru următorii 3 ani, din calitatea de șef. Hmm…destul de îndrăzneț. Am acceptat-o, iar ideile sunt pe măsură.

5-ani-de-blogalinitiative-554x800.png

Dacă aș fi conduce Blogal Initiative, aș organiza anual cel mai tare party pe plajă cu toți bloggerii activi din anul respectiv. Pe o plajă mare, să încapă toți. Ar fi destul de motivant pentru ei ca să se înscrie în campanii. Bloggerii vechi, dacă vor să participe, întâi să își reia activitatea pe platformă. Dacă cineva  vrea să vină însoțit, nu cred că i-ar fi greu să își convingă însoțitorul să participe la campaniile inițiate de Blogal Initiative. Dacă nu are, își face și blog. L-ar putea introduce ușor tainele în bloggingului. Un curs de scriere creativă, dacă are nevoie, câteva traininguri, evenimente, ateliere, workshop-uri, într-un an se poate specializa. Așa s-ar mări comunitatea și cât mai mulți oameni și-ar descoperi latura creativă. Dacă vrei, chiar se poate. E mai greu cu zona de confort care, a propos, nu trebuie părăsită, ci lărgită. Atmosfera de la petrecere ar trebui să fie explozivă, concursuri, premii și multă distracție.

morro_-_night_life

Ce facem în restul anului? Că nu merge doar cu fun și atât. E, nu? Tot pe ideea de fun rămânem. Dar mai și muncim, între timp. Oamenii fericiți dau un randament mai bun. Ar fi o idee chiar grozavă să organizez campanii care să provoace bloggerii să experimenteze îndeaproape ceea ce scriu. Să nu fie doar un exercițiu de imaginație, ci să expună ceva concret, palpabil, fapt pe care să îl dovedească prin video și poze, realizate într-un mod cât mai trăsnit. Efectul ar consta într-un grad sporit de credibilitate.

Pentru proiectele actuale, vreau să existe o continuitate în măsura în care există implicare suficientă din partea bloggerilor. Impactul campaniilor este covârșitor. Nu trebuie neglijat niciun aspect.

Mă ghidez după principiul conform căruia detaliile fac diferența. În Blogal Initiative, campaniile fac diferența!

mesaje-de-la-multi-ani1

La mulți ani nouă! 

If you like it, share it!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *