Experiențe

Nu pot fi “cealaltă”. Îmi e imposibil.

Dacă nu sunt o prioritate pentru tine, nu te obosi să mă mai cauți. Nu mă minți pe mine, ci te minți doar pe tine. Eu știu mereu adevărul și uneori mă doare.

Dacă vreodată va trebui să alegi între mine și ea, alege-o pe ea. Nu vreau să fiu o opțiune pentru tine, nu vreau să mă bifezi pe o listă, eu vreau să fiu întreaga listă. Dacă m-ai fi iubit pe mine, nu ar fi existat ea. Vezi tu, eu am nevoie de iubire. În integralitate. Nu poți să îmi oferi asta, altceva nu mă interesează. Toate celelalte mi le pot construi singură. Voi pleca înainte de a-ți da posibilitatea să alegi. Nu aș putea face față momentului în care o vei alege pe ea în locul meu.

Mai e și cazul în care m-ai alege pe mine, dar îl exclud din start. Pentru că dacă ar fi fost așa, acum aș fi scris despre altceva.

646x404

Nu aș putea trăi vreodată cu gândul că sunt “cealaltă” pentru cineva. Am fost. Și cred că asta m-a distrus. Un timp mi-a fost bine pentru că eu știam mereu adevărul. Dar nu doar de adevăr aveam nevoie, ci de monopol. Inima asta a mea mai poate îndura multe, dar nu o să o mai las eu. Merită mai mult. Cu toții merităm. Întrebare e dacă suntem dispuși să ne oferim mai mult.

Știu în ce m-am băgat și știu cum să ies din asta, numai că nu știu sigur dacă într-adevăr vreau asta.

Mai stau puțin.

Voi sta în ușa sufletului tău până când se face curent și vântul îți va răvăși tot. Atunci voi intra să fac curățenie. Și voi construi un imperiu acolo.

Dacă nu o să am suficientă răbdare, să știi că nu pe mine mă pierzi, ci pierzi imperiul.

a2ce39fb2300dcd8e14ed98bcd5053f9

If you like it, share it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *