Experiențe

Pentru exerciții de încredere îți trebuie curaj

Am învățat să nu mai am așteptări din partea nimănui. Mai bine să fiu surprinsă decât dezamăgită. E un exercițiu de încredere destul de interesant. Mă aștept ca oamenii să facă anumite lucruri pe care eu le-aș face sau pe care aș vrea ca ei să le facă, dar ei nu le fac. Și atunci tot imperiul pe care îl clădesc se dărâmă. Pentru că eu l-am zidit din speranțe și așteptări care s-au spulberat în momentul în care nu s-a realizat ceea ce eu aș fi vrut.

Am încetat să mai cred că ceilalți ar fi în stare să facă ceea ce eu aș face pentru ei. E o prostie. Nu împărtășim aceleași valori și mai ales nu avem aceeași doză de curaj.

Niciodată nu plec la drum nepregătită. Învăț drumul corect, diverse scurtături, posibilități de sustragere de la drumul inițial, modalități de revenire, calculez timpi, distanțe, vreau să am certitudinea că ajung unde trebuie. Dar dacă vreodată o să vii spre mine și o să mă iei de mână, o să fug cu tine. Voi învăța drumul din mers. Sau din alergare. Dacă va fi nevoie, voi crea eu un drum nou. Dar te voi duce cu bine la destinație.

screen_shot_2014_08_14_at_10_22_08_am_07862500.png

Ține-mă strâns de mână și aleargă cum nu ai alergat niciodată! Sunt aici. Ai încredere în mine. Închide ochii și respiră adânc! Voi fi mereu în dreapta ta. Nu te voi lăsa să cazi. Nici să te pierzi. 

Uită ce am spus despre încredere! E vorba doar de curaj și atât.

Avântă-te în necunoscut! Doar așa vei învăța. Permite-ți să greșești! Data viitoare vei știi cum este corect. 

Ia-mă de mână și urmează-mă orbește! Ai încredere în mine! M-am născut pentru a avea dreptate! Și dacă se întâmplă să greșesc, ai curaj și învață alături de mine! 

P.S. Mă voi asigura că vei fi în siguranță! De asta să fii sigur!

If you like it, share it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *