O toamnă cu SuperBlog

E dimineață. M-am trezit devreme și îmi beau cafeaua liniștită. Azi e prima zi de toamnă și au început înscrierile pentru SuperBlog. Am numărat zilele până să scriu articolul acesta. Mi-am amintit toate momentele prin care am trecut în ediția din primăvară, toate postările ce parcă se îndrăgostiseră de deadline-uri, toate ideile și nebuniile ce îmi treceau prin minte, toate dorințele pe care le-am așternut pe blog și apoi au început să se îndeplinească. 

Am spus-o și o mai spun de câte ori va fi nevoie: SuperBlog e o stare de spirit! Trăiești experiența la cote maxime, se joacă cu nervii tăi, îți lasă imaginația să meargă până departe, te determină să îți depășești limitele. SuperBlog îți demonstrează că poți mai mult, că ești super!

13096237_1276384699049725_6835549892652320735_n

Am rezistat până la final, am devenit SuperBlogger! Am cunoscut oameni extraordinari cu care am legat prietenii frumoase, oameni alături de care am învățat, oameni cu care am trecut prin foc (la figurat).

Foto Grup SuperBlog 2016

SuperBlog creează dependență. Doar cine participă și trăiește competiția va înțelege. Nu e o joacă a bloggerilor, e ceva pe bune. E o competiție care te definește, în primul rând, ca om și apoi la blogger. Îți șlefuiește calitățile și te ajută să privești lumea cu alți ochi. SuperBlog te schimbă. E o competiție complexă și completă. Distracția e pe măsură.

logo-superblog-300x235

Cafeaua asta are gust de toamnă. Voi mai bea multe până să mă apuc de scris articole ce vor fi jurizate. Până atunci o să scriu despre ce vrea sufletul meu. Până pe 1 octombrie când începe competiția am timp să port o discuție serioasă cu mine și să îmi reamintesc că trebuie să respect cu sfințenie deadline-urile, că trebuie să scriu articolele din timp, nu cu trei ore înainte de a expira proba. Asta ca să nu mai fiu atât de stresată.

i-love10

Îmi las creativitatea să acționeze. Pentru o toamnă super mă înscriu în SuperBlog!

6 Comments Posted

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Alexandra!
    Iti multumim pentru inscriere si aprecieri. Si noi ne bucuram sa te cunoastem si abia asteptam sa ne revedem.
    Pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*