Experiențe

Thecon în ajutor

Având în vedere faptul că mă mutasem la mare, am zis să îmi mut și casa gândurilor de pe subdomeniu pe domeniu propriu. A durat ceva până să fac acest pas întucât tot așteptam să am mai mult timp să mă ocup de blog…strategii, mutări, aranjamente, combinări și deja o dăm în matematică.

Dacă de timp nu am reușit să fac rost, am decis să externalizez acest lucru drept pentru care am apelat la băieții de la Thecon pentru ajutor. Când am fost în iarnă la Social Media Summit, l-am revăzut pe Bogdan Pană, un amic pe care îl cunoscusem la București la prima ediție a Târgului de Întreprinderi Simulate și am avut ocazia să schimbăm câteva vorbe despre blogging. Am aflat atunci că firma lor are în desfășurare Campania de Susținere a Bloggerilor. Așa am ajuns să îi contactez pentru ajutor.

thecon.ro_

De logo se ocupase draga mea prietenă, Yamina, și nu voiam să renunț la el. De instalarea platformei wordpress s-a ocupat Alex, tocmai din Anglia. De aici m-au preluat cei de la TheCon care m-au sfătuit în legătură cu alegerea pachetului de hosting. Mai rămânea de ales și modificat o temă, un export al articolelor de pe vechiul blog și un import pe cel nou,  instalarea unui plugin cu ”Sharing is caring” și cam atât.

Sunt mulțumită de răbdarea de care au dat dovadă cei de la Thecon în această colaborare și le mulțumesc pentru acest aspect. Pentru servicii de web design și optimizare SEO puteți apela cu încredere la ei. În cel mai scurt timp, cineva va prelua solicitarea voastră și vă va sta la dispoziție pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Cam atât cu partea tehnică. Sper să vă fie de folos!

Aștept să ne citim în continuare…rânduri, gânduri, vieți, povești! Spor creator, bloggeri dragi și lectură plăcută, scumpii mei cititori!

 

1 comentariu

  1. Amy

    Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail.

    I’ve got some creative ideas for your blog
    you might be interested in hearing. Either way, great blog and I
    look forward to seeing it grow over time. http://yahoo.net/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *