Evenimente

Webstock sau reuniune de familie

E toamnă. Sfârșit de septembrie. Și se pregătește cea mai importantă conferință dedicată social media din România. E a noua ediție Webstock. Prea mult nouă. Să fie oare o coincidență? Nu e deloc.

Atunci când online-ul si offline-ul se întâlnesc, dau naștere unor experiențe extraordinare. Oameni recunoscuți își împărtășesc poveștile la Webstock.

S-au anunțat primii speakeri și vor mai urma și alții. Gazda evenimentului este renumitul blogger Cristian Manafu. Mă bucur că o să îi revăd pe Cristina Băzăvan și pe Cristian China-Birta, pe care i-am cunoscut la Școala Flanco. Marian Godină, polițist și autorul unei cărți de succes, ne va împărtăși povestea sa. Bianca Adam alias Tequila și Matei Dima alias BRomania, 2 dintre cei mai renumiți vloggeri vor fi pe scena Webstock prezentând tips & tricks pentru cei aflați la început de drum. Jurnalistul Lucian Mândruță va vorbi despre trendurile comunicării în online. Tot în materie de comunicare și trenduri va avea o prezentare și Dana Rogoz. Pe Dana o admir foarte mult. De la ea am Moon – parfumul care mă îmbracă cel mai bine. Se pare că mi-am găsit ținuta pentru conferință. Speakeri vor fi mai mulți și sunt convinsă că vor fi grozavi toți, dar eu pe aceștia îi știu personal, îi ascult cu drag de fiecare dată și merg să îi revăd.

cmq2xcqxyaabi8h

Unde? JW Marriott Hotel. București va fi capitala social media toamna aceasta. Reformulez: La JW MARRIOTT HOTEL va fi kilometrul zero al social media. Așa sună mai de fiță.

Pentru cei care nu vor putea fi prezenți în sală, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

A propos, sunt ultimele zile de înscrieri la Webstock.

S-a dat drumul votului la Online Personality of the Year și oricine poate să îți susțină preferatul, intrând în aplicație și votând. Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine dorește, poate solicita gratuit o invitație la gală. Detalii, aici.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender , HP , Coca-Cola , McDonald’s , Raiffeisen Bank , LG , Staropramen și Siviero Maria .

Hashtag-ul oficial al Webstock este #webstockro, asta ca să știți cum ne găsiți pe toți pe facebook. Fiți cu ochii pe noi!

Acestea fiind spuse, pe cine revăd eu vineri? #HaiLaWebstock


CITEȘTE ȘI:

1. 7 lecții pe care le-am învățat la Webstock 2018

2. Sunt Blogger Acreditat la Webstock 2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *