AVBS Dream Challenge

Trecând prin diverse experiențe, am ajuns la concluzia că în viață banii nu sunt totul. Banii chiar nu aduc fericirea. Sunt o mulțime de alte lucruri și valori pe care nu le poți cumpăra cu bani și care îți vor aduce liniștea sufletească. La fel de adevărat este și faptul că lipsa banilor conduce, de cele mai multe ori, la frustrare. Ca să îți satisfaci o nevoie sau să îți îndeplinești o dorință ai nevoie de resurse, în visurile tale trebuie să investești. Pentru dezvoltare atât personală, cât și profesională ai nevoie de susținere financiară. Gestionarea strategică a resurselor (inclusiv a banilor) îți asigură evoluția.

Ai auzit de atâtea ori despre Piramida lui Maslow și despre faptul că o nevoie satisfăcută generează o altă nevoie ce trebuie satisfăcută așa că nu îți mai zic și eu. Ceea ce vreau să reții este că dorințele și nevoile sunt ca niște piese de domino care se vor răsfrânge asupra ta cerându-și dreptul la împlinire.

download-1

AVBS înțelege acest lucru destul de bine și vine în ajutorul tău cu o soluție de credit rapid. Acest tip de credit se poate contracta doar cu buletinul, fără adeverință de venit, la scurt timp după emiterea cererii de creditare (câteva ore). Se acordă pentru o perioadă relativ scurtă de timp, 30-45 de zile, până la 1500 lei. Pentru primul credit contractat nu se percepe dobândă, aceasta începând să fie percepută de la al doilea împrumut.

IA BANII ȘI FUGI SĂ ÎȚI ÎNDEPLINEȘTI UN VIS!

Ai o dorință ce freamătă în interiorul tău? Un vis ce tânjește după împlinire? O nevoie acută? Vrei să îți faci bagajul în grabă și să pleci la noapte? Vrei să călătorești, să descoperi lumea? E un loc special pe care vrei să îl vezi? Vrei să întâlnești pe cineva drag care e departe? Vrei să te întorci acasă de sărbători să îi faci o surpriză mamei tale? Vrei să îți ajuți tatăl să rezolve o problemă? Pune degetul pe hartă și pleacă unde se nimerește! Poate că ofertele la vacanțe nu te așteaptă pe tine să strângi niște bani așa că ar trebui să te grăbești. Fă-ți niște amintiri la superlativ! Nu mai sta pe gânduri! Experimentează! Încearcă și vezi ce se întâmplă! Nu ai nimic de pierdut. Câștigi cel puțin o experiență nouă și bifezi ceva de pe Dream List.

Dreams Road Sign with dramatic clouds and sky.

Aș vrea să afle cât mai multe persoane despre această oportunitate pentru că ceva mai bine de atât nici că se putea. (Poate bani nerambursabili, dar încă nu am găsit pe cineva să facă asta.) Pentru a promova acest credit e nevoie de ajutorul tuturor. Cred cu tărie în puterea exemplului personal și de aceea consider că cel mai bun mod de promovare trebuie să fie strâns legat de modul în care funcționează nevoile și dorințele (adică domino).

44225
Sursa foto: www.expansion.com

AVBS Dream Challenge e un proiect menit să stimuleze creativitatea și curajul oamenilor, de a-i încuraja să îndrăznească să își urmeze visurile și de a împărtăși cu ceilalți experiențele ca urmare a acceptării provocării. Pentru demararea acestui proiect am nevoie de încă 2 bloggeri așa că m-am gândit la Mirela Surghie, autoarea blogului ExTraViTa, călătoare profesionistă care a ajuns în multe locuri și a experimentat tot ce îi putea oferi locul respectiv, care primește provocarea de a face ceva nou, neobișnuit, ceva ce își dorește de mult timp și încă nu a avut curajul să încerce și la Georgiana Mihăilă, autoarea blogului O pisică neagră, pentru că și în ea zace dorința de a descoperi lucruri noi. Avem provocarea de a contracta un credit rapid, de a lua banii și de a fugi să ne îndeplinim un vis. Când ne întoarcem vom scrie despre această experiență și vom provoca mai departe de la 3 la 5 persoane care să facă același lucru!

download

Toate recenziile vor apărea pe site-ul www.avbs.ro și pe pagina de facebook. De asemenea se poate forma o comunitate online (grup de facebook) în care fiecare să împărtășească experiențele pe care le-au trăit ca urmare a contractării creditului rapid, cum banii au ajuns exact la momentul potrivit pentru a-și pune încrederea într-un vis și a-l face să devină realitate. Transparența și împărtășirea trăirilor cresc gradul de încredere și curajul și vor avea un impact pozitiv asupra numărului de credite contractate.

keep-calm-and-ia-un-credit-11

Care e cel mai nebunesc vis al tău pe care vrei să ți-l îndeplinești? Ai curajul să îl faci să devină realitate? Accepți provocarea AVBS? Nu aștepta să te nominalizeze cineva, ci devin-o promotor ca să îi nominalizezi tu pe ceilalți!

Cât de tare crezi în visul tau?

IA BANII ȘI FUGI SĂ ÎL ÎNDEPLINEȘTI!

P.S. Ajută pe cineva să își îndeplinească un vis, spunându-i despre oportunitatea AVBS, credit fără dobândă.

avbs-credit1

Articol scris pentru ultima probă din SuperBlog 2016.

 

2 Comments Posted

  1. Foarte mișto campania ta, mai ales pentru faptul că primul credit este gratuit! Îmi place mult, ar putea fi fezabilă, mai ales dacă am mai adăuga un element-surpriză.
    Să fie o provocare pe un an de zile și prin tragere la sorți, unul sau cinci dintre cei care au acceptat provocarea și au rambursat creditul la timp, să câștige câte o vacanță într-un loc de vis.
    M-ai făcut să visez, îți mulțumesc!
    Mult succes!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 24. AVBS CREDITează promovarea online

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*