19 motive să participi la Spring SuperBlog 2017

Primăvara înseamnă renaștere revenire în SuperBlog. Accept o nouă provocare a creativității pentru că vreau și pentru că pot. Toți cei care mă cunoașteți, știți câte nopți mi-am petrecut scriind articole pentru acea competiție de scriere creativă. Încă am un voucher pentru SPA la Arc de Triomphe, București, de care o să mă bucur cel mai probabil după această ediție, ca răsplată pentru efortul depus în toamnă.

De ce particip?

 1. Pentru că e distractiv.
 2. Pentru că e o adevărată provocare a creativității și ador provocările.
 3. Pentru că descopăr lucruri noi și mă descopăr din ce în ce mai mult și mai bine.
 4. Pentru că prind curaj să îmi mai îndeplinesc câte o dorință.
 5. Pentru că visez cu ochii deschiși și închiși și apoi caut resurse pentru a-mi îndeplini visul. Legea atracției chiar funcționează.
 6. Pentru interacțiunea cu oamenii faini care mai participă.
 7. Pentru că se lasă cu o Gală de final și cu multe premii.
 8. Pentru că e o experiență de trăit cel puțin o dată în viață. (la mine, asta o să fie a 3-a)
 9. Pentru că am devenit dependentă de SuperBlog.
 10. Pentru că e martie.
 11. Pentru că nu va sosi doar primăvara, ci și prima probă.
 12. Pentru că aș regreta dacă nu m-aș înscrie.
 13. Pentru adrenalină.
 14. Pentru suspans.
 15. Pentru o poziție de top în clasamentul final.
 16. Pentru schimbul de idei.
 17. Pentru feedback.
 18. Pentru că vreau să fiu din ce în ce mai bună.
 19. Pentru că sunt motivată intrinsec să fac asta.

Oficial, îmi anunț înscrierea la Spring SuperBlog 2017. Se anunță o primăvară incendiară în SuperBlog. Sunt pregătită să inspir și să mă inspir și, mai presus de asta, să mă las inspirată. Aștept schimbări în viața mea și simt că sunt pe drumul ce bun. Un toast în cinstea nopților albe, vechi și noi!

Calde salutări organizatorilor, sponsorilor și participanților. Să ne vedem cu bine la Gală! Până atunci, să înceapă distracția! Neuroni, faceți sinapse!

P.S. Dincolo de această distracție pe care o tot laud, se află multă muncă, nopți albe, idei, pană de idei, inspirația de la miezul nopții, ideea genială de pe ultima sută de metri, mulți nervi și F5 pe platformă, dezamăgiri, critici constructive și mai puțin constructive, un efort superior de a-ți trăi viața și de a trăi SuperBlog în același timp, o simbioză între om și SuperBlogger și ambele personalități sunt concentrate într-o singură ființă, ambele au nevoile și dorințe lor și trebuie să reușești să le împaci pe amândouă în aceleași 24 de ore câte ți sunt date într-o zi.

Așadar, SuperBlog nu e pentru oricine. E pentru cei puternici, e pentru oamenii cu nervii tari. Uite că am spus-o și pe asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*