O să îmi petrec toată vara pe o insulă cu PhotoHotel

Întinsă pe nisipul fierbinte, la umbra unui palmier, cu un cocktail în mână, iar valurile spărgându-se la picioarele mele…așa m-am văzut atunci și așa mă văd și astăzi.
 
În martie 2016 îmi făceam curajul să scriu despre cea mai nebunească dorință a mea într-un articol în cadrul competiției SuperBlog în care trebuia să promovez covoare, parchet și alte produse de la DIEGO Romania.
 
”Mereu mi-am dorit să mă mut. Întotdeauna mi-am dorit o casă mare, cu vedere spre soare ca în fiecare dimineață să mă trezesc devreme să văd răsăritul; o casă pe plajă, chiar aproape de ocean, pe o insulă a mea.”
 
”Și aș vrea ca peretele exterior din față să fie din sticlă, să pot să văd și apă și soare și palmieri când stau întinsă pe un covor Al Mano tăiat la dimensiunea unei bărci de două persoane și visez cu ochii deschiși. Și aș vrea să am pardoseală rezistentă la apă cu aspect rustic de duşumea naturală pentru diminețile în care o să alerg în casă direct din ocean. Și un preș să mă întâmpine mereu zâmbitor, plin de culoare, să știu că sunt acasă.”
 
”Și mai vreau uneori să dorm pe plajă, la soare, în nisip. Vreau să simt libertatea.”
 
” Vreau să înotăm cu delfinii la apus și să facem castele de nisip, vreau să trăim un vis la nesfârșit. Acel vis devenit realitate.”
 
Am visat mult timp la aceste lucruri și încă visez. M-am imaginat acolo, am simțit briza, am văzut valurile, am admirat apusul.
 
A venit momentul ca acest vis să devină realitate. A venit clipa în care pot să vorbesc despre dorințe îndeplinite, despre imposibilul care devine posibil, despre cât de mult trebuie să crezi în dorința ta, despre cât trebuie să muncești la visul tău ca să devină realitate, despre ambiție și perseverență, despre motivație și capătul lumii spre care trebuie să mergi ca să ai succesul pe care ți-l dorești.
 
V-am tot povestit zilele trecute pe facebook despre Photohotel și despre cum plănuiesc să îmi petrec vara pe o insulă ca fotograf hotelier, în Grecia sau Spania. Am aplicat pentru acel job de vis care pare ireal, am avut emoții, m-am frământat, mi-am făcut planuri, iar astăzi m-au anunțat că am fost acceptată. 
 
Am vrut să împărtășesc cu voi acest moment de fericire și să vă încurajez să visați măreț și să faceți tot ce vă stă în putiință pentru a vă îndeplini dorințele.
Thassos, Grecia | Iulie 2017
 
Promit să redactez articole șmechere de pe insulă, de la umbra unui palmier, promit să îmi îndeplinesc și mai multe dorințe pentru a avea despre ce să vă povestesc și să vă inspir să le încercați și voi. Vă spun acest lucru pentru că dacă nu ar fi fost prietena mea, Nicoleta Ailincăi, pe o insulă cu Photohotel nu aș fi avut curajul să încerc și eu această experiență. Părea o nebunie, aveam atâtea îndoieli, îmi puneam tot felul de întrebări, însă m-am liniștit după ce o prietenă mi-a spus că a fost acolo și e super. A fost suficient pentru mine ca să prind încredere și aripi.
 
Promit vlog în fiecare marți despre viața pe insulă, promit să vă țin la curent cu tot ce experimentez acolo, cu chestiile grozave, dar și cu temeri și cu provocări.
 
Știu că va fi greu, dar îmi plac provocările. Știu că îmi va fi dor de casă, de familie, de prieteni, de ASFEAA și de proiectele de aici, dar voi fi tot timpul la un click distanță. O să vă scriu, o să vă prezint clipuri și o să citesc cu sufletul la gură mesajele voastre așa cum o fac tot timpul.

39 Comments Posted

  1. Iti doresc mult spor! De cadre nu vei duce lipsa in destiantie. Vei avea ce sa filmezi pentru vblog si sunt sigur ca o sa arate superb. Am fost si eu, doar in vizita, si a iesit un clip tare simpatic. Sa fii acolo, deja e o alta poveste. O sa stau cu ochii pe blog si pe vlog 😀

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Jurnal de Stagiu PhotoHotel – Olteancă în Deplasare
  2. Adevărul din spatele job-urilor de la PhotoHotel – Olteancă în Deplasare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*