Despre mine

Studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova. Asta înseamnă că mai și merg la cursuri, învăț pentru examene și aprofundez materiile care mă pasionează (în principal, lucruri legate de creativitate, motivație, leadership, lucru în echipă).

 1. Student Consilier. Reprezint studenții în Consiliul Facultății.
 2. Voluntar în Asociația Studenților Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Anii de voluntariat din ASFEAA și-au pus amprenta asupra dezvoltării mele personale și profesionale. Am lucrat alături de oameni minunați, dedicați, care s-au implicat în realizarea și coordonarea a numeroase proiecte cu studenți, despre studenți și pentru studenți. Am coordonat departamentul de PR timp de 1 an, iar în prezent gestionez blogul asociației. Am învățat ce înseamnă Studenție la Superlativ.
 3. Voluntar USR. Am crescut alături de Uniunea Studenților din România prin proiecte, traininguri și teambuildinguri. Am învățat ce înseamnă să dăruiești din suflet, să reprezinți studenții la cel mai înalt nivel, să te implici în schimbarea Legii Educației și să faci parte din generația care construiește. Am deprins valori precum integritatea, responsabilitatea, respectul, unitatea, dedicarea și pasiunea.
 4. Trainer acreditat. Cred cu tărie că educația nonformală trebuie să o completeze pe cea formală de aceea contribui la dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare ale tinerilor.
 5. Blogger. Aici sunt pagini desprinse din suflet. Am scris și scriu cu sinceritate și curaj despre trăiri, gânduri și idei personale.
 6. SuperBlogger. Locul 8 în competiția de scriere creativă SuperBlog, unde am scris despre companii precum Answear, Avizez, Colop, Conectica, Farmec, InterComFilm, Editura RAO, AIA Proiect, Olla, PartySnap, Edotec, Residence Hotels, Ryanair, SanoVita, Swiss Solutions, Vacanțe Speciale, Wu Xing, AVBS Credit. Am învățat să fac față stresului, să scriu sub presiune unui deadline și să îmbrac un advertoriat într-o poveste drăguță.
 7. Vlogger. Din februarie, am lansat un video blog de travel. Îmi place să călătoresc și să descopăr lumea, iar prin asta o să imortalizez cele mai frumoase momente pentru amintiri de neuitat.
 8. Scriu o carte despre iubiri, dezamăgiri și trădări, despre speranță și un nou început, despre oameni care rănesc și oameni care vindecă. În primavară apare ”Oamenii nu se întâlnesc întâmplător”, inspirată dintr-o poveste reală…a mea.
 9. Olteancă în Deplasare. Aș vrea să călătoresc mai mult și mai des și să împărtășesc cu ceilalți frumusețile locurilor.
 10. Am adoptat un urs. Îl cheamă Winnie și se află la Orfelinatul pentru Ursuleți din Brașov.
 11. Donez pentru copii bolnavi de cancer pentru că îmi doresc să aibă o șansă la viață, să crească și să se bucure de tot ce îi înconjoară.
 12. Am participat la Împădurirea Națională întrucât cred că dacă suntem uniți și facem fapte bune punem face lumea aceasta un loc mai bun. Iar de oxigen avem nevoie cu toții.
 13. Eu și matematica venim la pachet. 🙂

Despre mine sunt multe de scris. Fiecare mă cunoaşte în felul său, eu încă mă descopăr. Mândră că sunt olteancă, pasionată de călătorii, mă recunoști prin hashtag-ul “#OlteancăînDeplasare“, uneori punctuală, alteori se dilată timpul, sociabilă, ambiţioasă, iubesc marea şi oraşul Bucureşti, îmi place să mă trezesc devreme să văd răsăritul, îmi plac serile lungi de vară şi călătoriile cu trenul, îmi place să adorm la un foc de tabără sub cerul înstelat, îmi place zăpada şi am o slabiciune pentru ciocolată, am o fobie ciudată şi nu îmi place singurătatea. Oricât de departe aş pleca, mereu mă întorc acasă, acolo unde mă aşteaptă familia şi prietenii. Îmi place şi îngheţata, dar cel mai mult îmi place să văd oamenii zâmbind.

Atașez și interviul pe care mi l-a luat Emil Călinescu.

Pentru colaborări, mesaje sau sugestii cu privire la ce ați mai vrea să găsiți pe blogul meu, aștept să îmi scrieți la adresa [email protected] .


Parteneri:

 

 

 


 

2 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*