Predau matematică de 8 ani, fac un doctorat în științe economice, studiez rolul influencerilor în promovarea brandurilor și evadez des. Urăsc rutina. Plec cât de mult și cât de departe pot ca să descopăr locuri noi, oameni noi, energii noi și, mai presus, să mă redescopăr pe mine. Iubesc să fac oamenii fericiți și să contribui măcar cu o cărămidă la templul dezvoltării lor.

Există undeva o plajă spre care am fugit singură și străzi pe care am cutreierat fără să știu unde duc. Sunt câteva apusuri care mi-au rămas impregnate pe retină și valuri care și acum îmi cântă înainte de a adormi. Sunt o colecție de povești scrise la malul mării, un ocean de experiențe, sunt suma trăirile mele. Sunt eu, niciodată aceeași, dar mereu o versiune mai bună. Mi-e sete și dor. Sete de noi experiențe, dor de cele pe care le-am trăit deja și pe care le-aș pune pe repeat că atât de mult mi-au plăcut.

Nu știu câte țări am vizitat (20+), dar știu sigur câte povești am trăit, câte lecții am învățat și câte experiențe au contribuit la dezvoltarea mea. 

Prețuiesc libertarea, integritatea, cred în prieteniile sincere pentru care merită să fugi și la capătul lumii, cel mai mult mă caracterizează ”dorul de ducă”. Sunt extrem de organizată și nu plec niciodată la drum fără să îmi desenez cel puțin o hartă pe care să trec punctele în care vreau să ajung. 

După ce mi-am făcut lista cu locurile în care vreau să ajung am constatat că îmi mai trebuie încă o viață pentru a realiza acest lucru așa că am decis să mă grăbesc. 

Pe blog, veți găsi experiențele mele din călătorii, sfaturi cu privire la fiecare destinație, cheltuieli ca să vă ajute în realizarea propriului buget, tips & tricks despre unde mâncați cea mai bună pizza, de unde vedeți cel mai frumos apus, cum vă bucurați sufletul cu frumuseți și vă încărcați cu energie pozitivă. 

Îmi place să cred că reusesc să vă transmit din energia mea și vă încurajez să vă urmați fiecare vis oricât de departe vă poate duce, să credeți în voi un pic mai mult decât credeați că e posibil și să trăiți frumos, lăsând zâmbete pe chipurile oamenilor pe care îi întâlniți în cale.

Unde am ajuns?

Europa: Austria, Bulgaria, Cipru, Elveția, Franța, Grecia (Creta, Thassos, Paralia Katerini, Meteora, Skiathos), Insulele Baleare (Ibiza, Formentera), Insulele Canare (Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote), Italia, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Turcia, Ungaria 

Asia: Iordania, Israel, Filipine (Palawan, Coron, Boracay)

Despre mine, mai puteți afla lucruri din interviurile pe care le-am acordat unor oameni care mi-s dragi:

  1. ”E șmecheră viața mea. Nu cred că are legătura cu zodia. Chiar eu îmi fac viața mai frumoasă prin lucrurile pe care aleg să le trăiesc.” – interviu acordat lui Emil Călinescu
  2. ”Olteancă în Deplasare”cu Alexandra Călinoiu – pe blogul Veni Vidi Amo
  3. ”Nu scriu ca să umplu spații, ci ca să umplu suflete” – interviu acordat profei de travel, Ioana Budeanu
  4. ”După curs și sesiuni, o răsplată-n stațiuni” – interviu apărut în Vivat Studenția
  5. Studentă în economie și pasionată de călătorii. ”Mă întorc acasă cu un carusel de emoții” – tot în Vivat Studenția
  6. Blogul “Olteanca în deplasare” ne recomandă locuri de vizitat în România vara aceasta – la Radio România Oltenia Craiova

Pentru colaborări, aștept să îmi scrieți la adresa [email protected] .


Parteneri:

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *