1. Dacă nu vrei ca părul tău să aibă parte de cea mai bună îngrijire din partea cuiva care pune pasiune în ceea ce face, atunci nu merge la ID Studio!

Serios, pasiunea pentru frumos trebuie să vină din ambele părți, nu doar din partea haistylist-ului. Și tu trebuie să te străduiești să arăți bine nu pentru că frumusețea e un standart, ci pentru că e o decență. Și tu trebuie să îți așezi cu pasiune o agrafă în păr și să ai grijă când pulverizezi puțin fixativ ca să îți definești coafura. Și tu trebuie să îți consideri părul o operă de artă, nu doar cei ce la salon. Ei își vor face treaba impecabil, îți vor venera părul și-l vor face să arate senzațional. Tu ce faci ziua următoare? Cum îl îngrijești? Ții cont de sfaturile pe care ți le oferă haistylistul?

2. Dacă nu vrei să te lași pe mâna unui specialist care știe mai bine decât tine cum să îți îngrijească sau să îți aranjeze părul, atunci nu merge la ID Studio!

Ai idee cât timp au petrecut acei oameni să se specializeze în îngrijirea și aranjarea părului? Câte ore de studiu și câte nopți albe? Și toate astea pentru ca părul tău să arate impecabil, ca tu să te bucuri de cel mai bun tratament, de răsfăț și îngrijire! De ce? Pentru că ești o persoană specială. Uită-te în oglindă și repetă după mine: “Sunt cea mai grozavă persoană pe care omenirea a cunoscut-o vreodată.” Acum ieși din casă și fii!  Vrei ca totul să fie perfect? Atunci lasă-te pe mâna specialiștilor. Externalizează toate acele servicii și rutine pe care ți le acorzi și nu le stăpânești bine. Dacă vrei precizie, atunci mergi la salon. Dacă nu, atunci poți să faci orice altceva.

3. Dacă nu crezi în unicitatea ta, atunci nu ai ce căuta la ID Studio. Dacă ești doar unul din mulțime, ci nu acela care face diferența, atunci nu are sens să îți mai faci programare!

Pentru cei de la salon, ești o persoană unică, specială, un proiect nou, provocator, o ființă complexă căreia trebuie să îi stea bine cu acea tunsoare sau coafură. Nu ești doar o bucată de păr care trebuie să arate bine. Trebuie avute în vedere și fizionomia, structura feței, culoarea ochilor, culoarea pielii, ehe…povește lungă.

4. Dacă nu vrei să ajungi la rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt, nu te încurca cu ID Studio!

Fă-ți singură acasă diverse chestii, decolorări, tăiat de vârfuri, vopsiri. Strică-ți imaginea pentru câteva zile, săptămâni, luni. E destul de ușor. De ce să mergi la salon când tu te pricepi mai bine? Și mă rog ca priceperea ta să funcționeze și atunci când te vei uita în oglindă după ce termini experimentele. Dacă nu vrei să fii tratată cu seriozitate, joacă-te acasă cu părul tău, testează, experimentează, însă te rog să suporți și consecințele. Vei căuta mai târziu o recomandare, un număr de telefon ceva ca să încerce altcineva să salveze tot ce ai stricat tu. Trust me! Am pățit-o de câteva ori.

5. Dacă te mulțumești cu ceva banal, atunci nu merge cu ID Studio!

Dacă vrei să ieși din tipare și să te simți extraordinar cu un păr care radiază de fericire, atunci documentează-te! [link] Uită-te la poze, la comentarii, studiază pagini de facebook, recomandări, recenzii, vezi ce spun alți clienți, cum se simt, dacă regretă alegerea făcută. Mereu facem asta înainte de a lua o decizie, chiar și fără să ne dăm seama, Urmărește cât e nevoie și apoi sună pentru o programare. Pont: nu te aștepta să prinzi loc de pe o zi pe alta, pentru că e destul de aglomerat acolo.

Nu e nevoie să mă crezi pe mine, poți să mergi să te convingi singură! Calitatea face diferența…și modul în care vei fi tratată.

De unde știu toate astea? Pentru că am fost acolo și fix așa m-am simțit.

Tuns – ID Studio Craiova
Tratament de hidratare – ID Studio Craiova
Before & After ID Studio
Rezultatul final – ID Studio

By th way, anul acesta ID Studio a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun centru de înfrumusețare” în cadrul competiției Best of Craiova.

Viața nu este perfectă, dar părul tău poate fi!

Decernarea premiilor Best of Craiova

 

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *