Future of Media este o conferință care te pune la curent cu cele mai noi tendințe, strategii de comunicare eficiente și tactici pentru dezvoltarea și extinderea campaniilor de marketing.

Dacă te întrebi de ce să participi, ți-am pregătit 5 motive care sper să te ajute:

  1. Ai o firmă și vrei să cucerești publicul țintă prin campanii creative, să îți crești cota de piață și să devii liderul pieței. Ei bine, promovarea este un element esențial în afacerea ta. Degeaba ai un produs sau serviciu extraordinar, dacă nu știi cum să îl promovezi ca să îl aduci în atenția potențialilor clienți. E ca și cum i-ai face cu ochiul în întuneric tipei/tipului de care îți place. Nu o să te observe. Așa și cu afacerea ta. Asigură-te că ai ”lumină” atunci când îți prezinți produsul/serviciul și că ai strategia potrivită pentru a-ți îndeplini obiectivele.
  2. Ești blogger și vrei ca ceea ce faci să faci nu doar bine, ci exemplar. Vrei să le transmiți cititorilor tăi tot ce ai mai bun de oferit, să faci campanii atractive, să faci colaborări cu firme pentru că ești grozav, vrei ca munca ta să fie răsplătită și să îți faci treaba ca un profesionist. Chiar dacă e doar o pasiune, fă-o la superlativ! Fii grozav pentru că ai toate resursele necesare să faci asta. Trebuie doar să le accepți și să le utilizezi cum trebuie. Future of Media este locul de unde poți să îți iei aceste resurse și să înveți să le și folosești. Poți să te acreditezi aici.
  3. Vrei să fii la curent cu tot ce e nou în Media, Advertising și Mobile. Vei putea afla care sunt noile modalități de comunicare cu publicul și inovațiile în domeniu. Vei afla care sunt campaniile inovatoare, creative și interactive atât în mediul online cât și în cel offline. Totodată, vei descoperi abordări inedite în marketing ce combină diverse tactici interactive.
  4. Speakerii sunt cei mai buni din domeniul lor. Au o experiență fantastică și sunt dispuși să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat și fac mai bine, să te lămurească cu ceea ce îți este neclar, să te încurajeze să fii extraordinar și să faci lucrurile mai bine decât ai făcut-o până acum. Ei sunt acolo să te ajute să excelezi. E decizia ta dacă accepți să fii modelat.
  5. Poți să îți revezi prietenii sau să legi noi prietenii, să faci networking și poate să pui bazele unor parteneriate grozave. E un prilej deosebit să cunoști oameni care se întâmplă să fie specialiști, cei mai buni în domeniu, oameni care vor mai mult de la ei și de la viață, oameni motivați, oameni dornici de perfecțiune și autodepășire, oameni de care îți recomand să te înconjori.

Când? – Joi, 23 noiembrie 2017, între orele 09:00 – 18:00

Unde? – Ramada Parc, București

Închei prin a spune că această conferință nu e pentru oricine. Dacă îți dorești să excelezi, atunci locul tău este acolo! Dacă te mulțumești cu mediocritatea, poți să rămâi în pat, la televizor sau cu telefonul în mână pe canapea, lăsând ocaziile extraordinare de dezvoltare să treacă pe lângă tine!

Dacă te-ai înscris deja, dă-mi voie să te felicit și să îți spun că abia aștept să ne vedem joi! Eu m-am acreditat și sunt nerăbdătoare!

4 sesiuni de media și publicitate, 15 vorbitori și 200 de participanți! Fii printre ei! Înscrie-te aici!

 

Ramâi la curent cu Future of Media pe:

Facebook Page: www.facebook.com/FutureOfMedia.ro

Facebook Event: www.facebook.com/events/485755255142757/?ref=br_rs

Official Website: www.2017.futureofmedia.ro  

Hashtag-ul oficial al evenimentului este #futureofmedia17. 

S-ar putea să-ți placă și:

25 de comentarii

    1. Andra, nu contează chiar atât de mult orașul în care se organizeză. Dacă îți dorești să participi, poți să te duci oriunde! :* Eu locuiesc în Craiova și mă duc în București la evenimente. Te puuup! :*

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *