Oficial, Festivalul UniFEST a început de vineri, 3 noiembrie. Promovat ca ”un festival ca o călătorie”, promite să asigure ”distracție gratis, nu degeaba”, acesta fiind și motto-ul care l-a consacrat. Pe toată durata acestui festival, se vor organiza diverse activități care vor acoperi arii de interes precum sport, sănătate, cultură, muzică, dezvoltare personală.

Prima zi a fost de excepție. S-a dat startul cu un super FlashMob pe care am avut onoarea să îl filmez de pe o clădire. Nu știu cum s-a văzut de jos, dar de sus a fost la superlativ! Și, deși eu am fost sus, ei au fost la înălțime!

De ce ASFEAA? De ce USR? De ce UNIFEST? De ce voluntariat? Pentru că au devenit parte din mine, pentru că există o anumită simbioză între mine și tot ce fac, pentru că toate acestea mă definesc, pentru că nu pot să stau acasă știind că ei sunt acolo, pentru că am găsit oameni grozavi cu dorință de implicare, pentru că am văzut pasiunea cu care se realizează totul, pentru că am văzut dăruire, ambiție, emoții, pentru că mi-am găsit prieteni și am avut parte de experiențe pe care îmi e greu să le descriu în cuvinte, pentru toate momentele în care sufletul meu a fost plin și pentru toate zilele la sfârșitul cărora am zis ”ne-a ieșit mult prea bine”!

E al treilea an în care mă implic în Unifest și nu cred că mai eram astăzi aici să vă vorbesc despre acest festival dacă nu era ceva grozav care să mă cucerească. Numai această fidelitate să vă pună pe gânduri că e ceva super acolo.

În tot acest timp, am învățat un lucru extrem de important: Unifest nu este un festival care trebuie văzut de pe margine. Ca să simți unifestul, trebuie să te implici, să iei parte la organizare, să partici la evenimente și să te distrezi alături de studenți, să legi prietenii și la sfârșitul celor 15 zile să ai o colecție de amintiri pe care să poți să le împărtășești cu alții la un foc de tabără, într-o noapte albă sau în drum spre un alt vis.

Dacă după Unifest te alegi cu prieteni noi înseamnă că l-ai simțit și trăit așa cum trebuie! Dacă o să povestești mult timp după asta despre tot ce s-a întâmplat în cele 15 zile înseamnă am făcut ceea ce trebuie. Unifest nu este despre evenimentele pe care le organizăm, ci despre oamenii pe care îi aducem împreună.

Noi suntem pregătiți de #unifestvibes. Voi?

În ce călătorie am plecat luna aceasta? În UniFEST!

Clipul este aici!

S-ar putea să-ți placă și:

33 de comentarii

  1. Ei uite așa, prin implicarea în organizarea unui eveniment, fără ca măcar să am habar cu ce se mănâncă mi-am ales cariera :)) De atunci apreciez, susțin și ori de câte ori am timp, mă implic în proiecte ale facultății sau ale asociaților studențești 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *