Nu te mai caută? Caută-l tu! Dacă nici așa nu funcționează, lasa-l în pace. Nu e sfârșitul lumii dacă el nu mai vorbește cu tine. Băieți mai sunt, cu grămada. Bărbați, mai puțini. Îl vei găsi pe cel de care inima ta are nevoie. Știi tu, există o anumită compatibilitate la nivel emoțional. Dacă nu vă potriviți acolo, degeaba el are bani, iar tu știi să gătești. Dacă nu vă clădiți relația pe iubire, o să se prăbușească mai repede decât s-a construit.

Nu îți răspunde la telefon? Nici nu trebuie. Decât să te mintă, mai bine să te trateze cu tăcere. E mai bine așa. Nu are ce să îți mai spună. Dacă din priviri nu vă înțelegeți, nu o să reușiți să vă înțelegeți prin cuvinte, nici prin țipete, nici prin farfurii zburate pe deasupra capului. 

k-chemu-betsya-posuda-650x340

Nu îți trimite mesaj înapoi? Nici nu-l aștepta. Dacă tu ești singura care luptă pentru relație, du-te și cucerește alt teritoriu! Cât încă ai putere. Nu-ți consuma energia pentru cineva care nu apreciază efortul. Nu îți dedica insomniile cuiva care doarme liniștit atunci când în sufletul tău e furtună…o furtună provocată de el. Ești prea minunată ca să suferi pentru un idiot care nu te merită!

Pentru iubire, luptă! Luptă până la capăt! Pentru un strop de atenție din parte lui, abandonează! 

Dacă doare? Extrem de cumplit. Știu asta. Înțeleg mai mult decât îți poți imagina tu. Am trecut și eu prin asta. Sunt puternică pentru că viața mi-a aruncat în brațe niște teste fără a mă lăsa să învăț ceva înainte. Am fost groaznic de nepregătită. Am picat. N-am avut sesiune de restanțe. Am învățat din asta câteva lecții care mi-au prins bine ulterior. Am avut inima ceva mai pregătită.

14170192775702

Ești puternică, femeie! Adună-te de pe unde te-ai împrăștiat! Șterge-ți lacrimile și ieși din casă! Mergi după soare! Îmbracă-te în ceva irezistibil, pune-ți cele mai înalte tocuri și pășește cu grijă! Fii la înălțime!

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *