Sunt obosită. Am nevoie de puțin timp doar pentru mine. Și vreau să împart singurătatea cu tine. Ce zici, te bagi? Singurătatea e cea mai frumoasă în doi. Nu îți vând aici stele verzi, dar nici fericirea nu ți-o promit pentru că o să o primești doar dacă o să o meriți.

Mi-e sufletul obosit. Vreau să uit de tot, de gravitație, de timp, de spațiu și să las deoparte indiferența aia. Vreau să mă îmbăt cu toate sentimentele. Vreau să învăț să iubesc din nou. Vreau să plutesc pe un nor al meu și când am chef să cobor pe pământ.

118555517_3720816_jenshina_plachet

Vreau să alerg desculță prin iarba. Vreau să am soarele la cap și marea la picioare! Vreau să alunec pe un curcubeu și să-i spun povestea vieții mele unui unicorn! Am obosit să fiu un adult responsabil. Am obosit să acționez pentru că așa trebuie. O doză de nebunie din când în când e tot ce am nevoie. Să-mi iau rucsacul în spate și să urc în primul tren. Să cobor acolo unde e peisajul cel mai frumos. Să dorm în vârful unui munte lângă un foc de tabără.

Sunt prea obosită ca să mă mai gândesc la tot ce aș vrea să fac. Doar închid ochii și încerc să adorm. Vreau să uit pentru o clipă că am suferit cândva. Vreau să îmi las inima să se refacă. Vreau să îmi trăiesc povestea fără regrete. Și vreau să fii și tu în ea! 

Ia-ți liber 3 zile, închide-ți telefonul și hai să fugim departe! Departe de lume, departe de tehnologie. Fă-mă dependentă doar de tine! Hai să dormim 3 zile! Ia-mă în brațe și hai să dormim! Ține-mă strâns! Vreau să îți simt respirația în ceafă! În brațele tale vreau să renasc! 

S-ar putea să-ți placă și:

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *