Un loc atât de cozy, parcă desprins dintr-un basm, cu o atmosferă atât de plăcută, în care am intrat cu sfială și recunoștință. Pășeam ușor și vorbeam încet ca nu cumva să perturbăm cursul liniștit al vieții. Până și timpul era prins acolo și juca după noi reguli. În sinea mea mă felicitam că am ales acel loc. Rezervasem cazarea cu vreo 4 luni în urmă și între timp uitasem cum arată fiecare loc și am stat în 4 locuri diferite. Aici ne-a plăcut cel mai mult.

Muzica de pe fundal crea o poveste fantastică, decorul era în concordanță cu atmosfera și cu parfumul aparte. Era un vibe pe care mi-a atât de greu să îl descriu în cuvinte. Închid ochii și mă văd acolo, urcând pe scări spre camera 104. Mă uit din nou spre Anna și îi citesc fericirea pe față. Ne-am simțit prințese. Am stat la ceaiul de la ora 5 fără să ne pese cât e ceasul și câte locuri mai avem de descoperit. Descoperisem deja acolo un mic paradis de care nu am fi vrut să ne desprindem prea ușor.

Ceaiul de la ora 5, Garden Prince Suites
Recepție Garden Prince Suites
Garden Prince Suites

Camera destul de micuță, dar foarte cochetă, cu logo-ul hotelului imprimat pe tot ce se poate: fețe de pernă, prosoape, sticlă de apă. Sticla personalizată și apa atât de rece care ne aștepta deja au fost un element de finețe care a făcut diferența și care denotă prețuirea și atenția la detalii, grija față de oaspeți și totodată respectul. În baie erau bețișoare parfumate cu o mireasmă atât de plăcută. Iar decorul, ah!

O bibliotecă și câteva măsuțe cu canapele și scaune umpleau camera în care se servea ceaiul cu biscuiți și, dimineața, micul dejun. Planificasem să părăsim hotelul înainte de răsărit, dar văzând cât de frumos este și în ce atmosferă se servește mâncarea am mai zăbovit o clipă. După Belem, ne-am întors.

Știu că am spus că Baixa este inima Lisabonei și că Sao Sebastiao, strada pe care se află Garden Prince Suites este la 3 km distanță, dar experiența de aici nu-a depășit așteptările cu mult. Cu prea mult.

Dacă voi știți un loc mai fain decât acesta, la un preț accesibil, dați-mi de veste, vreau să mă întorc cândva în Lisabona!

P.S.: Aroganțe la 5 stele fac doar atunci când nu vreau să ies din hotel. Cât timp explorez orașul, chiar nu mă interesează ce spa, piscină sau sală de fitness are hotelul.


CITEȘTE ȘI:

  1. Cum am văzut Portugalia în 7 zile

  2. Cele mai frumoase 10 plaje din Algarve

  3. Ce poți vizita în Lisabona | Portugalia

  4. Am fost la restaurantul lui Ronaldo din Lisabona | CR7 Corner

  5. Ce poți vizita în Sintra | Portugalia

  6. Răsărit la Belem și Apus la Cabo da Roca | Portugalia

  7. Cel mai vestic punct al Europei Continentale | Cabo da Roca, Portugalia

  8. Cum poți petrece o seară în Porto. Freamăt și poduri | Portugalia

S-ar putea să-ți placă și:

5 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *