Mai este cineva care nu știe că Webstock aduce offline oamenii grei din online, branduri și influenceri, abordând ultimele tendințe din Social Media și că este chiar cel mai mare eveniment de Social Media din România?

Acum că am lămurit acest lucru, trebuie să vă reamintesc că anul acesta, Webstock a sărbătorit 10 ani și am mers la Marriott să beau o cupă de șampanie 3 cafele în cinstea acestui lucru.

Pe scenă au urcat oamenii deosebiți care mi-au amintit câteva lecții importante de viață pe care vreau să le împărtășesc și cu voi:

1. Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, dai din coate, întrebi în stânga și în dreapta, până obții.

Un exemplu în acest sens este Magic Home. În noiembrie 2017, a rulat un clip cu oameni influenți din online, oameni de televiziune, actori, care au stat pe rând pe Scaunul Rezistenței, timp de 23 de zile, pentru a strânge donații în vedere construirii unei case pentru părinții copiilor bolnavi de cancer. Acțiunea a început pe 3 noiembrie și scopul a fost să se strângă 100.000 de sms-uri. Am urmărit îndeaproape campania și, într-una dintre dăți, când am revenit pe pagina lor am văzut scris ”NU AM REUȘIT să strângem 100.000 de sms-uri.” În secunda următoare am izbucnit în lacrimi, după care am văzut mesajul ”AM REUȘIT să strângem peste 100.000 de oameni.” Am simțit că magia există. Până pe 26 noiembrie, s-au strâns 120.000 de sms-uri. Dacă doriți să vă alăturați acestei campanii, găsiți aici toate informațiile necesare.

2. Ca să ajungi unde îți dorești trebuie să renunți la ceea ce ai, să împachetezi esențialul și să fugi în lume, până acolo unde te va duce visul tău.

Una dintre persoanele care au reușit cu succes să facă acest lucru este Mihaela Noroc pe care o admir foarte mult, fotograful glob-trotter din spatele proiectului ”The Atlas of Beauty”. Mai mereu pe drumuri, poposind în casele localnicilor de pe alte continente, rupând orice barieră de cultură, etnie, religie sau culoare a pielii, colecționează povești și fotografiază femei, punându-le în lumină frumusețea naturală.

3. Trebuie să ieșim din bula noastră și să punem osul la treabă ca să rezolvăm ceva în țara aceasta. – Cabral

4. Există talente, trebuie să ai ochi să le vezi și să știi să le cauți. – Samsung, Top Social Brand

5. Influencerul de succes știe ce vrea comunitatea, știe ce urmărește brandul și reușește să le îmbine. – Bianca Adam (Tequila)

6. Uneori trebuie să te abții să râzi când te apucă o criză de râs și să te abții să plângi când îți vine să izbucnești în lacrimi. – Andreea Esca

Andreea Esca – o femeie extraordinară cu aceeași tunsoare de când o știu

7. Trăiește frumos! Deconectează-te din când în când din online și bucură-te de un asfințit offline! Privește norii! Aleargă prin parc! Bucură-te de viață dincolo de postările din Social Media! Petrece timp cu tine, cu familia și cu prietenii! – Delia

Făcând o paranteză, în ultimele 2 luni am lipsit involuntar de pe blog și de pe canalul de Youtube, am postat atât de puțin pentru că am simțit nevoia să mă deconectez puțin de laptop și să petrec mai mult timp cu prietenii mei, să ies mai des, să mă bucur de mai multe cafele afară, să mă bucur de momentele alături de cei dragi fără să le mai spun că nu am timp pentru că ”am de scris un articol” sau ”am de editat un vlog”. Știu că cineva, undeva chiar a apreciat acest lucru.

Au fost mult mai multe mesaje profunde, mult mai multe lecții, însă sufletul meu pe acestea le-a ales, cu acestea a rezonat și sper că și voi veți rămâne cu ceva de aici.

Ca de fiecare dată, am socializat și am făcut o mulțime de fotografii în locurile special amenajate pentru acest lucru. De asemenea, sunt fericită că am întâlnit offline persoane dragi din online și îmi doresc cât mai multe astfel de întâlniri. Vă las cu câteva imagini, vă transmit gânduri bune și revederi plăcute!

Rămâne fotografia mea preferată.
Ah, livingul de la Bitdefender cred că a fost preferatul tuturor.
A câta cafea în cinstea celor 10 ani?
Așa m-am bucurat când mi-a scris Mădă că o să vină și ea.

Mariciu și Georgiana, pur și simplu îi ador.
Cel mai tare story e povestea noastră

Cu dragoste,

A voastră Olteancă în Deplasare


CITEȘTE ȘI:

  1. Sunt Blogger Acreditat la Webstock 2018

  2. Webstock sau reuniune de familie

S-ar putea să-ți placă și:

4 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *