În ultima perioadă am lipsit din Social Media, implicit de aici. Am simțit nevoia să iau o pauză și să mă regăsesc. Nu am mai plecat, ci pur și simplu am tras linie și am analizat lucrurile, am cântărit bucăți de suflet și mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului în compania oamenilor dragi mie. 

Astăzi, împlinesc 3 ani de blogging, 3 ani de când mi-am făcut curajul să apar în online, în care să vă las să mă descoperiți atât puternică, cât și vulnerabilă, 3 ani de #OlteancăînDeplasare.

Profit de ocazie să vă anunț că voi participa în calitate de Blogger Acreditat la cea de-a 10-a ediție a celui mai tare eveniment dedicat mediului online din România. Dacă tot se lasă cu aniversări, să fie din plin!

De ce webstock?

Pentru că vreau să cunosc offline oamenii mișto din spatele proiectelor grozave din online. Pentru networking. Pentru informații. Pentru că informația înseamnă putere. Pentru că ar putea fi o zi obișnuită sau ziua care îmi va schimba viața. Pentru că depinde de mine cum acționez și depinde și de ce oameni întâlnesc. Pentru vibe. 

Când?

5 octombrie.

Unde?

JW Marriott Hotel, București.

Încă se mai poate solicita acreditare la eveniment, pe site-ul oficial. Dați un semn dacă veniți, eu abia aștept să ne întâlnim!

Sunt convinsă că aveți influenceri preferați, pe care îi puteți sprijini cu un pentru Absolut Personality of the Year întrucât sunt nominalizate cele mai active și apreciate persoane din online.

Promit să revin cu un articol după eveniment să vă povestesc cum a fost. 

P.S. Am început proiectul Olteancă în Deplasare pentru a promova diverse evenimente pentru ca în edițiile următoare să îmi fac brigadă de la Craiova cu care să particip. Anul acesta, prietenii sunt cu mine! Noi venim în brigadă. Voi?

 

Abia aștept să ne vedem!

 

Gânduri bune!

 

____(^-^)____

Alexandra C.


CITEȘTE ȘI: 

  1. 7 lecții pe care le-am învățat la Webstock 2018

  2. Webstock sau reuniune de familie

S-ar putea să-ți placă și:

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *