Noaptea Schimbării. Status: Vrem dreptate!

Ce se schimbă? Viitorul țării. Cum? Se pare că din rău în mai rău.

Precum bine știți, a fost adoptat proiectul de lege privind amnistia și grațierea și urmează să intre în vigoare în 10 zile. Ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial noaptea, la câteva ore după aprobare. Așa ca idee, infracțiunile se feresc de lumină. Cu această mișcare, Guvernul PSD rămâne în istorie. Dar istoria vrem să o scriem noi!

Ne pierdem valorile pentru că sunt unii care își bat joc de ele și nici măcar nu țin cont de părerea mulțimii care a ieșit în stradă. Ne-au luat tot ce aveam mai scump. Ne-au luat cinstea și demnitatea. Ne-au luat viitorul. Au creat dezordine în fărâma aia de ordine pe care o mai aveam în țara noastră.

Ieșim în stradă pentru că ne pasă. Ieșim pentru viitorul nostru și pentru viitorul copiilor noștri. Ieșim pentru că sperăm la o o viață mai bună! Vrem dreptate! Și o cerem din toate puterile!

Altă între-bare.

Pe noi cine ne aude?

Altă speranță.

Pleacă-ți, Doamne, privirea spre România și fă-ne dreptate! Suntem 300.000 de oameni în stradă până acum care cerem schimbare! Schimbarea aia bună, nu ce propun cei din Guvern!

Vrem trezire pentru România! Ne vrem țara înapoi! Asistăm la cel mai mare protest din ultimii 20 de ani. Vor citi copiii noștri în cărțile de istorie despre asta și noi le vom spune cu mândrie că ”Am fost acolo!”.

Au murit oameni pentru țara asta și pentru ce? Ca să își bată alții joc de ea? Nu îi lăsăm! 

Nu aș fi vrut să se ajungă aici. Pentru asta am ieșit la vot. ȘI NU AM VOTAT CU PSD! Vă rog, români, învățați să votați! Votul înseamnă mai mult decât o ștampilă pusă într-un dreptunghi. Votul înseamnă încredere! Nu acordați încrederea celor care vă fură țara. Votul vă face părtași la schimbările care urmează să se producă în țară! Sunteți voi oare mândri de rezultatele votului vostru? Oare asta v-ați dorit atunci când ați ales în decembrie? Dar voi, cei care ați stat acasă, ce așteptări ați avut? Nu oare pentru noi, oamenii de rând, ieșim la vot? Pentru binele nostru, pentru viitorul nostru. De ce îi lăsați pe alții să voteze pentru voi? Să nu vă aud vorbind despre mândria națională! Să nu vă aud vorbind despre moralitate sau despre principii! Să nu vă aud vorbind despre valori! Nu pe voi! Atunci când prezența la vot va fi de 100% să îndrăzniți să comentați! Până atunci stați acasă la căldurică și plângeți-vă de milă! Acesta este maximul pe care vi-l permiteți în situația de față!

Români care ați ieșit astăzi în stradă, voi cei 300.000, să știți că sunt mândră de voi! Vă mulțumesc în numele unei întregi generații! Sper ca rezultatele să fie favorabile pentru noi și pentru România! Până atunci, JOS CORUPȚIA!

Am adormit în 31 ianuarie 2017 şi ne-am trezit în 21 decembrie ’89.

Craiova e cu voi!

Studenții sunt cu voi!

Rămânem uniți pentru România!

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *