Atunci când o să te întrebi dacă îți mai aparțin sau nu, m-ai pierdut deja. Vreau să fii hotărât! Aici nu e loc de îndolieli. Ori mă ai, ori nu mă ai. Și dacă mă tratezi cu indiferență, nici nu o să observi când o să plec; nici nu o să îți dai seama când o să mă pierzi. Când vei realiza asta, va fi prea târziu. Nici nu o să știi unde să mă cauți. Uneori, mă pierd în lumea asta mare…și plec departe. Mult prea departe.

Am plecat de prea multe ori, însă de fiecare dată m-am întors pentru că “mereu te întorci la ceea ce iubești”. Poate o să mă întorc și la tine când o să îmi fie dor. Poate tu o să fii greșeala pe care voi vrea să o repet iar și iar. Poate că o să îmi dai motive să mă întoc. Am fost de multe ori singură și am plâns mult, m-am simțit singură și lângă oameni…și am plecat…spre o altă singurătate. În brațele tale nu mă simt singură și, într-o bună zi, mă voi întoarce să mă regăsesc.

indragostiti

Dacă nu ești atent, te poți pierde pe tine. Eu voi știi să te găsesc. Asigură-te că știi și tu asta. Poate atunci când o să te pierzi pe tine, o să mă mai ai pe mine și nu vei fi pierdut complet, dar dacă eu voi fi departe, atunci îmi pare rău pentru tine. Când nu știi ce cauți, nici nu o să găsești. Iar dacă găsești întâmplător, vei lăsa să îți scape pentru că nu vei știi că era tot ceea ce aveai nevoie. Din când în când ai nevoie de o gură de aer proaspăt. Însă, mereu, sufletul tău are nevoie de mine. Trebuie să recunoști asta.

Nu mă lăsa să plec! Eu lângă tine vreau să rămân.

S-ar putea să-ți placă și:

6 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *