De lângă tine nu vreau să plec

Atunci când o să te întrebi dacă îți mai aparțin sau nu, m-ai pierdut deja. Vreau să fii hotărât! Aici nu e loc de îndolieli. Ori mă ai, ori nu mă ai. Și dacă mă tratezi cu indiferență, nici nu o să observi când o să plec; nici nu o să îți dai seama când o să mă pierzi. Când vei realiza asta, va fi prea târziu. Nici nu o să știi unde să mă cauți. Uneori, mă pierd în lumea asta mare…și plec departe. Mult prea departe.

Am plecat de prea multe ori, însă de fiecare dată m-am întors pentru că “mereu te întorci la ceea ce iubești”. Poate o să mă întorc și la tine când o să îmi fie dor. Poate tu o să fii greșeala pe care voi vrea să o repet iar și iar. Poate că o să îmi dai motive să mă întoc. Am fost de multe ori singură și am plâns mult, m-am simțit singură și lângă oameni…și am plecat…spre o altă singurătate. În brațele tale nu mă simt singură și, într-o bună zi, mă voi întoarce să mă regăsesc.

indragostiti

Dacă nu ești atent, te poți pierde pe tine. Eu voi știi să te găsesc. Asigură-te că știi și tu asta. Poate atunci când o să te pierzi pe tine, o să mă mai ai pe mine și nu vei fi pierdut complet, dar dacă eu voi fi departe, atunci îmi pare rău pentru tine. Când nu știi ce cauți, nici nu o să găsești. Iar dacă găsești întâmplător, vei lăsa să îți scape pentru că nu vei știi că era tot ceea ce aveai nevoie. Din când în când ai nevoie de o gură de aer proaspăt. Însă, mereu, sufletul tău are nevoie de mine. Trebuie să recunoști asta.

Nu mă lăsa să plec! Eu lângă tine vreau să rămân.

If you like it, share it!

6 Comments Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*