Atunci când tu nu mai crezi în povestea ta, nu mai e nimeni care să creadă și o să se termine totul subit, ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Nu există povești fără sfârșit. Există doar oameni care nu le recunosc finalul. Într-o clipă se poate sfârși totul. Și tot ce ai clădit…tot ce ai sperat…tot ce ai visat se pierde. Te pierzi tu, se pierde el…se pierde tot ce vă leagă.

Fericirea ta depinde doar de tine. Continuă să crezi și să lupți! Construiește-ți povești pe care să le știți doar voi sau poate cândva le vei spune nepoților. Păstrează amintiri și fotografii! Multe și frumoase. Iubește ca si cum nu te-ar fi rănit nimeni și nimic niciodată. Speră la un final fericit.

Ea zice: “Spune-mi ceva frumos!”

El răspunde: ” (δ+m) ψ=0 “

Ecuația de mai sus este ecuația lui Dirac și este una dintre cele mai frumoase din fizică. Datorită acestei ecuații se descrie un fenomen: Dacă două sisteme interacționează între ele pentru o anumită perioadă de timp și după vin despărțite, nu mai merge să le descriem ca fiind două sisteme distincte, într-un mod sau altul se formează un sistem unic. Ceea ce i se întâmplă unuia, îl influențează și pe celălalt, chiar dacă este la o distanță de mii de kilometri sau ani lumină. 

iubire3

Poți pleca oricât de departe vrei, amintirile vor merge cu tine. Poate se termină povestea, poate nu vă veți mai întâlni niciodată, dar vă veți regăsi de nenumărate ori în amintiri. Vor fi gânduri care vă vor aduce împreună de atâtea ori. Însă vor rămâne gânduri. Se vor transforma maxim în stări. Și vă veți simți inconfortabil amândoi. Poate vă va fi dor, dar timpul nu îl veți mai putea da înapoi. Poate timpul și circumstanțele nu vă vor mai aduce niciodată în același loc. Acum e momentul potrivit să îți trăiești povestea. Fără griji, fără regrete, fără sfârșit!

Cu fericire.

Atât!

S-ar putea să-ți placă și:

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *