Astăzi am învățat că viața e mult prea scurtă pentru a nu face tot ceea ce îți dorești. Ar trebui să îți faci ordine prin lista de priorități. Dacă vrei, fă tot posibilul să faci!

Ce nu trăiești la timp, nu mai trăiești niciodată. Nu-i așa că ai o mulțime de planuri pe care încă le amâni? ”Nu acum. Data viitoare. Mai dorm o oră. Mai stau puțin.”

Ai o dorință ascunsă într-un colț al inimii? Ai un vis pe care nu îndrăznești să îl rostești? Vrei să faci ceva ieșit din comun și niciodată nu găsești timp pentru asta? Trezește-te și mergi să îți îndeplinești visul! Dacă mâine nu e ziua ta, fă azi tot ce îți dorești! Împarte-ți timpul cu tine! Înlătură tot ce e inutil și nu îți aduce satisfacție! Viața e mult prea scurtă pentru a fi trist, dezamăgit sau nemulțumit. Fericirea ta depinde doar de tine. Alegerile pe care le faci îți vor influența calitatea vieții. Nu rămâne dacă nu îți place. Nu face un lucru doar de dragul altora. Cu tine cum rămâne?

lista-dorintelor-1346499210

Sunt atât de multe lucruri pe care nu ai curajul să le spui, atâtea sentimente nerostite, atâtea dorințe nerecunoscute. Ce nu spui când simți, nu o să mai spui niciodată. Degeaba aștepți momentul potrivit, pentru că nu ai de unde știi când e. Asta pentru că adevăratul moment potrivit e “acum”. Dacă acum vrei să îi spui tot ce simți, fă-ți curajul și spune! Poate mâine nu vei mai avea cui. Sau poate că nici nu vei mai avea cum…

Viața e mult prea scurtă pentru a-ți amâna micile sau marile plăceri. Acum e timpul tău! 

Astăzi am realizat că am atât de multe de zis, că sunt atât de multe persoane pe care ar trebui să le sun, că ar trebui să îmi permit un moment de sinceritate cu mine și cu ceilalți. Am atâtea doruri nespuse. Trebuie să îmi fac timp să le rostesc. 

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *