Desparte-te de oameni cu vorbe frumoase! Pe unii dintre ei s-ar putea să îi vezi pentru ultima dată. Spune la timp tot ceea ce ai de zis. S-ar putea să nu mai ai altă ocazie. Cel mai potrivit moment e mereu “acum”. Unii oameni primesc doar o singură șansă.  Dacă ești unul dintre ei, trebuie să profiți de ea. Și cum nu ai de unde să știi acest lucru, profită de toate șansele care îți apar în cale.

Spune cât mai des “Mulțumesc!” și “Te rog!”! A-i spune cuiva “Te iubesc!” e o invitație la veșnicie așa că iubește sincer, necondiționat! Și arată acest lucru prin gesturi simple și tandre! Îndrăznește să fii fericit! Spune tot ce simți!

large-3dd

Spune-le oamenilor ce simți pentru ei, încurajează-i, fă-i să se simtă speciali. Cu unii dintre ei nu o să te mai întâlnești niciodată! Rămâi o amintire pe care să o povestească frumos! Trăiește prin cuvintele pe care le rostești și care le rămân în suflet! Desparte-te de oameni cu vorbe frumoase! Vor avea nevoie de ele mai târziu când vor rămâne singuri!

Îmbrățișează ca și cum ai îmbățișa pentru ultima dată! Sărută ca pentru ultima dată! Pentru cineva chiar vei face asta pentru ultima dată! Mereu ai mai avea multe de zis și taci. Alegi să taci ca să îți faci curaj data viitoare. Te minți singur că va mai exista o “data viitoare”. Pe unii oameni s-ar putea să nu îi mai vezi niciodată. Și știi ce e trist în asta? Că tu rămâi cu regretul și te vei întreba mereu “cum ar fi fost dacă?”

Cum ar fi dacă azi ai spune tot ce simți? Cum ar fi dacă te-ai despărți de oameni cu vorbe frumoase? Îmbrățișați-vă trupurile până vi se îmbrățișează și sufletele! Sărută-i nu doar buzele, ci și inima!

Spune tot ce ai de zis pentru acei oameni pe care e posibil să nu îi mai vezi niciodată!

S-ar putea să-ți placă și:

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *