Sunt povești care nu se termină, dar ieși din ele pentru că nu mai ai rolul principal și tu nu te complici cu roluri secundare. Sunt povești pe care sufletul tău încă le trăiește deși ai ieșit de mult din ele. Și povești pe care nu le citești cu atenție nici când le trăiești.

Când nu știi dacă să pui punct sau virgulă, pune punct și virgulă, însă ține minte că într-o frază ai voie să pui virgulă de câte ori vrei, dar punct și virgulă doar o singură dată.

Să te aștepți ca oamenii să își respecte promisiunile e cea mai mare greșeală. E în regulă să greșești, dar nu e în regulă să suferi. Învață-ți lecția de fiecare dată când viața te dă cu capul de realitate!

Când vrei să renunți, amintește-ți ce ai promis când ai început. Știu că sunt răni deschise care dor și că nu se închid prea ușor, dar vei rămâne cu cicatrici și ele te vor face mai puternic. Vei înțelege abia târziu că ai reușit să treci cu bine peste ceva despre care ai crezut că o să te distrugă definitiv.

set-coliere-argint-pentru-el-si-ea-banuti-argint-20mm-lant-argint-292

Când te vei ridica, vei avea puterea să zâmbești pentru că vei înțelege că starea ta depinde doar de atitudinea pe care o ai. Vei ajunge dependent de fericire și o vei căuta în fiecare gest mărunt. E o dovadă că te-ai maturizat.

E în regulă să plângi. Fă-ți curat prin suflet și nu mai lăsa pe nimeni să îți intre cu bocancii! Înlătură gândurile negative și trăiește frumos! Nu vei putea da timpul înapoi și o să regreți. Ia măsuri acum pentru a-ți asigura fericirea pe termen lung!

Renunță la tot ce îți aduce nefericirea! Altă viață nu ți se mai oferă pentru a încerca să fii fericit. Acum ai șansa să schimbi ceva. Fă-o!

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *