Ora 13:45. Avionul nostru decolează. Avem un zbor de 6 ore către Tenerife. Încă puțin şi vă salut de la ocean. Scriu acest articol pentru toți cei care sunt nerăbdători să ajungă la destinație şi au ceva de aşteptat pentru că teleportarea nu este o soluție viabilă şi pentru că durează destul de mult să se ajungă acolo şi cu avionul.
 
Aşadar, ce poți face 6 ore în avion?
 
1. Să faci poze. Mi-am petrecut prima jumătate de oră făcând şi editând poze. Am imortalizat peisaje excepționale de aici de la înălțime. Sunt deasupra norilor şi este un sentiment grozav de siguranță şi nelinişte. Când mă gândesc că este doar aer sub mine…hmm, mai bine nu mă gândesc.
2. Să admiri peisajele. Poți să stai pur şi simplu să priveşti pe geam. Să vezi nori şi altfel decât în poze, să vezi țările de sus, să vezi întinderea pustie, să vezi pajiştile colorate şi apele albastre, să admiri plajele şi luminile. Este fascinant. Am plecat din Bucureşti, unde era înnorat, acum zburăm pe deasupra munților care au zăpadă pe creste.
3. Să citeşti. Poți lăsa o carte să te captiveze pe tot parcursul drumului şi să te avânți în alte poveşti, poveşti pe care nu le trăieşti tu, ci le trăiesc alții. Sau poți să citeşti doar câteva ore şi în rest să trăieşti propria ta poveste.
4. Să completezi integrame. E un exercițiu pentru memorie şi te ajută să uiți de noțiunea timpului.
5. Să mănânci. Serios, o să ți se facă foame.
6. Să asculți muzică. Dar ai grijă totuşi cu căstile, te rog.
7. Să te bucuri de o cafea la înălțime. Acum zburăm pe deasupra mării, iar peisajul este grozav. Mă bucur de o wizz-cafea şi îmi amintesc de zilele de vară, lipsite de griji, când singura mea grijă era unde găsesc cea mai bună cafea.
8. Să te relaxezi. Distracția începe atunci când o să cobori din avion şi trebuie să ai suficientă energie.
9. Să scrii. Notează-ți impresii, sentimente, gânduri, frumuseți. O să te uimească atunci când o să le reciteşti. Acesta este un articol scris din avion.
10. Să meditezi! Petrece un moment doar tu şi cu tine. Pune-ți ordine în gânduri.
11. Să socializezi! Împrieteneşte-te cu diverşi oameni, comunică, fă schimb de informații, de impresii, de adrese de facebook.
12. Să râzi! Aminteşte-ti toate fazele amuzante şi enjoy
13. Să te bucuri de moment! Sunt mulți oameni care încă nu au zburat cu avionul aşa că puțină recunoştință nu ar strica.
14. Să dormi. Nu ar strica puțină odihnă înainte de distracție.
Bucură-te de fiecare călătorie, de fiecare drum, de fiecare peisaj, poartă cu tine plăcerea de a descoperi noi frumuseți și mergi până la capătul lumii pentru ceea ce-ți dorești! Întinde-ți aripile și zboară!

CITEȘTE ȘI:

S-ar putea să-ți placă și:

25 de comentarii

    1. Rămân acolo singură cu mine și cu peisajul acela minunat. Privesc norii și mă detașez de tot ce e în jur și sunt recunoscătoare pentru tot și parcă reușesc să văd lucrurile în profunzime și să fiu atentă la absolut toate detaliile. E un sentiment grozav!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *