“Oamenii vin în viața noastră pentru un motiv… pot sta o oră, o zi, o lună, un an… sau o viață.”

Sunt nopți în care mă lași să îmi fie dor de tine. Mă lași singură cu insomniile mele și mă întreb oare de ce îmi ocupi gândurile, când am lucruri mai bune de făcut. Nu știu unde ești, ce faci sau cu cine ești, dar nici nu te sun. Vreau să văd când îți aduci tu aminte de mine.

Mă lași așa să mă chinui cu întrebările câteva zile și apoi revii ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Și chiar nu s-a întâmplat. Frământările mele sunt doar produsul imaginației căci mi-am făcut prea multe scenarii în cap. Tu nu știi despre ele și nici nu cred că vei afla vreodată. Dar te acuz de nebăgare în seamă și asta e reală. Nu mă trata cu indiferență dacă vrei să rămân că doar știi că eu nu stau prea mult într-un loc. Vreau atenție! Sufăr dacă nu o primesc. Mă fac și semn de circulație dacă e nevoie. Voi fi și “DRUM CU PRIORITATE” când o îți dau voie să păstrunzi în sufletul meu chiar și încălțat, “CEDEAZĂ TRECEREA” când te las să aștepți puțin că știu că voi bărbații dacă sunteți tratați cu indiferență deveniți mai interesați de o femeie, “STOP” când mă satur de ignoranța ta și iau o pauză sau plec.

valiza

Când o să plec să nu mă întrebi de ce. Am nevoie doar de atenție și atât. De restul mă ocup eu. Îți recomand să nu te joci cu răbdarea mea. E cea mai mare greșeală pe care o poți face. Când mă tratezi cu indiferență, mă îndepărtezi. Și când o să fiu mult prea departe o să plec. Definitiv. 

Toți oamenii, mai devreme sau mai târziu, pleacă. E inevitabil. Am o viață mult prea scurtă. Nu rămân să sufăr, mai ales dacă nu îmi dai niciun motiv să lupt, iar eu singură nu lupt. Plec să fiu fericită.

header-destinatii-femei.png

Atenție la neatenție! Într-o zi o să îți lipsesc, promit!

S-ar putea să-ți placă și:

10 comentarii

  1. Te iubesc pentru articolul asta ! 😍😍😍 daca asta simti cu adevarat afla ca si eu simt la fel… Nu spun asta pentru a te impresiona … E dovada vie faptul ca si acum garsoniera mea e rece si goala. Am fost tradat cand mi-a fost mai greu si am refuzat sa ma invart intr-un “sens giratoriu ” in cautarea fericirii. Am “accelerat” pentru “a nu prinde rosu la semafor ” si am plecat in cautarea persoanei potrivite. Ma bucur, iti jur ca sunt foarte recunoscator Lui Dumnezeu ca mi te-a scos in cale . 😘😘😘😘😘

    1. Cu toții cred că am trecut prin așa ceva până acum. E greu, super greu, dar nu imposibil să treci mai departe. E doar o chestiune de perspectivă. Privește lucrurile cu atenție, fericirea nu e prea departe! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *