Prietenii adevărați sunt pe viață. Ei nu apar de nicăieri și nu dispar la prima ceartă. Nu te lasă la greu și nici nu râd de tine. O să râdă cu tine (chiar și de tine, dar măcar râdeți împreună). Nu te abandonează pentru nimic în lume. O să greșiți și o să vă greșiți reciproc, dar o să învățați din greșeli și o să rămâneți împreună și prin furtună. Hăhă…și o să vă aducă viața (ca să nu zic alții) destule furtuni.

Cei care ați văzut Grey’s Anatomy știți care e treaba cu ”You are my person” dintre Meredith Grey și Cristina Yang.

În public, e extrem de timidă. E tăcută și stă în banca ei, nu vorbește cu nimeni…numai dacă este absolut necesar. În schimb, vorbește cu mine. Extrem de mult. Ne facem atâtea planuri împreună, mai ales de vacanță.

Dincolo de această imagine superficială pe care o afișează, este o persoană puternică, în stare să meargă până în pânzele albe pentru ceea ce își dorește. Da, chiar știe să lupte și o face până la capăt. Până câștigă. 

Pare că gândește încet, dar este extrem de atentă la detalii. Întoarce o problemă pe toate părțile, analizează toate situațiile, e în stare să găsească soluții și pentru nereguli încă neexistente. Nu e pesimistă, doar că se gândește la toate cazurile posibile și imposibile. E ca un program de informatică cu un if în if în if…în if. Spre deosebire de ea, eu mă avânt în necunoscut destul de ușor. Eu aleg să risc, ea stă și face calcule. Nu se grăbește deloc, ai zice că e ardeleancă. :)) Mă mai coboară uneori cu picioarele pe pământ. 

Găsește cele mai bune oferte de vacanță la cele mai bune prețuri (ai zice că s-a născut pentru asta), se plimbă cu omulețul de pe Google Maps până învață toată zona ca să nu se piardă când ajunge la destinație. Ar putea fi un ghid turistic de succes. Pare că am cules-o din vreo agenție de turism, dar face asta din pasiune. 

E perseverentă. Nu se lasă până nu reușește. Plânge foarte rar. Râde mult. Mă sună des doar ca să râdem. Avem motive.

Știe să păstreze un secret. E singura persoană pentru care pot să bag mâna în foc. Nici pentru mine nu fac asta. Dacă îi spun ceva sunt mai mari șansele să se afle de la mine decât de la ea. Au testat-o alții pentru mine (ei bine, nu a fost test, a fost pe bune). N-a spus nimic. Asta înseamnă că e cea mai bună confidentă a mea.

În vacanțe, se trezește foarte devreme și mârăie la mine până mă trezesc. Uneori, mă trezește noaptea ca să mă mut în jumătatea mea de pat. Mănâncă foarte mult, mai ales noaptea, mai ales porcării cu multe calorii și tot slabă e. 

studentie

Nu știe că acum scriu despre ea și vreau să îi văd fața când citește. (Probabil o să facem un apel video imediat ce public acest articol.)

Ne știm de mici și la început nu mă suporta. Replică celebră: “Uite-o și pe tocilara aia.” Ca apoi să își dea seama că tocilara aia e chiar șmecheră și o să se recomande drept sora ei mai mică (deși ea e cea mare).

Nu avem prea multe chestii în comun. Marea, pasiunea pentru călătorii, pisicile și gustările de la miezul nopții. Aaa…era să uit, suntem întârziate și dezordonate (le oferim posibilitatea lucrurilor noastre să stea unde vor ele…hihi, avem un scaun plin cu haine pe care probabil fiecare dintre voi îl are), adică suntem creative. În rest, suntem total opuse. 

Știe spaniolă destul de bine și mai multă geografie decât mine.

Este cea mai bună prietenă a mea, sora aia grozavă din altă familie pentru că probabil nu am fi rezistat amandouă în aceeași casă. 

She is my person. 

Fiecare are nevoie de o astfel de persoană alături, de un BFF forever, de un prieten de nădejde pe care se poate baza ORICÂND. 

Vă doresc să vă înconjurați de astfel de persoane cu care să legați prietenii pe viață, prietenii adevărate, din acelea cu un singur interes: binele comun. 

eu-si-soramea

P.S. Pentru orice interviu de job, o să îi scriu eu o recomandare pentru că nimeni nu o cunoaște mai bine decât mine! Sau să includă acest link în CV. 

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *