Ce este Terapia Iyashi Dome?

Iyashi Dome este o terapie care asigură detoxifierea organismului ca urmare a expunerii la raze infraroșii organice. La baza acestui concept se află o practică japoneză străveche conform căreia japonezii se îngropau în nisipul fierbinte din apropierea unei ape pentru eliminarea toxinelor din organism, a durerilor musculare și osoase și pentru a grăbi procesul de cicatrizare a rănilor.

Cum se desfășoară o ședință de terapie Iyashi Dome?

O ședință de Iyashi Dome durează 30 de minute. Înainte și după ședință, se bea câte un pahar mare cu apă pentru a facilita procesul de transpirație. De asemenea, se fac măsurători corporale, tot înainte și după, pentru a se stabili indici de grăsime corporală, grăsime viscerală, masă musculară, masă osoasă, masă hidrică, vârstă metabolică. Toate aceste măsurători se realizează cu ajutorul unui analizator de compoziție corporală numit Tanita, iar tu trebuie doar să te urci pe un cântar pentru câteva secunde, rezultatele fiind afișate într-un program pe calculator. Urmează partea propriu-zisă a terapiei, în care trebuie să intri într-o capsulă (evident, fără haine) și să te bucuri de căldură. Trebuie să stai 15 minute pe față și 15 minute pe spate. În dreptul capului este un ventilator care te ajută să te răcorești.

Cum se simte o astfel de terapie?

Eu am făcut asta iarna, la Hotel Iaki Mamaia, am închis ochii și parcă m-am teleportat pe plajă în arșița verii. M-am simțit binecuvântată să primesc 30 de minute de vară în plină iarnă. Nu, nu e ca la saună. La saună simți că ești în saună. Paharul acela cu apă a fost, de fapt, apă cu lămâie, portocală și scorțișoară. Yummy! Am fost încântată de atmosfera plăcută, relaxantă din încăpere, de lumina slabă, trandafirie, de mirosul plăcut și muzica bună de pe fundal. A fost o experiență pentru simțuri…pentru toate simțurile. Iyashi Dome a fost mai mult decât mă așteptam pentru că înainte de a ajunge acolo am studiat mult despre această terapie ca să știu la ce să mă aștept. Ce îmi imaginam nu a fost nici 10% din cum m-am simțit și nu aș mai fi plecat de acolo. Eram acolo ca să transpir și să elimin toxine, dar de fapt m-am relaxat, mi-am liniștit gândurile, m-am conectat cu căldura și m-am lăsat purtată de imaginație pe plajă în plină vară. Am fost răsfățată, relaxată, liniștită, visătoare, m-am simțit ușurată și am avut o ciudată stare de bine de care îmi era atât de dor. Am continuat să transpir în următoarea oră, mi-am simțit pielea catifelată și parcă am renăscut.

Beneficii

 1. Elimină toxinele din organism
 2. Elimină metalele grele din organism
 3. Contribuie la scăderea procentului de grăsime corporală (a scăzut cu 35)
 4. Ajută la îmbunătățirea vârstei metabolice (a scăzut cu 6 ani)
 5. Redă starea de bine
 6. Relaxare și răsfăț
 7. Contribuie la creșterea imunității

Vă las aici dovezile:

Valori corporale înainte de terapia Iyashi Dome
Valori corporale după terapia Iyashi Dome

O ședință de 30 de minute de Iyashi Dome este echivalentul a 20 km de mers alert, iar pe termen lung (10-12 ședințe) contribuie la slăbire și tonifiere.

Unde poți beneficia de o astfel de terapie?

În Brașov la Hotel Alpin, în București la Premier Palace, Michelle Center, Iyashi Dome România, în Constanța la Cocor Spa și în Mamaia la Iaki Spa.

Eu am fost la Iaki Spa și în încheiere vă las cu un clip despre experiența mea, începând cu minutul 4:10.


CITEȘTE ȘI:

 1. Mamaia de weekend

 2. Mamaia de la înălțime

 3. 9 motive să mergi iarna la mare

 4. Și atunci când vreau să fug, fug! Escapadă în Mamaia

 5. Weekend la mare în plină iarnă – Hotel Iaki Mamaia

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *