Toate femeile sunt frumoase. Adevărata frumusețe vine din interior, din ceea ce sunt ele. Fiecare femeie radiază de frumusețe într-un mod unic și emană fericire prin fiecare por. Zâmbetul e cel mai frumos accesoriu al unei femei, iar o femeie fericită e cu adevărat frumoasă. Starea de bine se simte și se observă destul de bine pe chipul unei femei.

Însă, și stresul și oboseala se observă destul de bine. Și nu e tocmai plăcut. Acestea fac ca orice femeie frumoasă să pară neîngrijită. Secretul frumuseții unei femei constă în trucurile pe care le folosește: de la somnul de frumusețe și castraveți pe pleoapele obosite până la produsele de îngrijire ale unor branduri consacrate.

Mama folosește o cremă antirid revitalizantă îmbogățită cu ulei organic din flori de mac, de la Farmec. Anul trecut, în Gara de Nord ne-a întrebat un domn dacă suntem surori. Putem fi și surori. Chiar m-am întrebat dacă par eu mai în vârstă, însă ea e cea care pare mai tânără.

10906427_1031415076880023_474611599241089001_n

Atunci am fost pentru prima dată curioasă să aflu ce produse folosește și așa am descoperit gama Gerovital Plant. Pe mine m-a atras apa micelară hidratantă care îmi îngrijește pielea și, de asemenea, este un demachiant perfect. De multe ori, nopțile albe și stresul își spun cuvântul, însă doar dimineața în oglindă sunt de nerecunoscut. În acest sens, mi-am luat o cremă nutritivă multivitamine bogată în substanțe nutritive și vitamine care îmi hidratează tenul și conferă elasticitate pielii. Știu sigur că hrănește fiecare celulă pentru că tenul meu își revine și își recapătă strălucirea.

farmec_superblog_proba

Am fost mult timp cobai. Am încercat multe creme și tratamente făcute acasă. Sunt un om care se lasă convins de o reclamă bună, am testat multe produse doar pentru că mi-a plăcut ambalajul. (Pe multe scrie cam același lucru, drept pentru care un ambalaj atrăgător mă determina să cumpăr produsul.)  Sunt în măsură să compar niște creme de față pentru că am testat suficiente și știu cum atată tenul meu după fiecare utilizare. Cândva aveam mult timp liber și o bună parte din el mi-l petreceam în oglindă sau pe net căutând soluții demne de pus în practică. Sunt mulțumită de gama Farmec de la Gerovital Plant. Pot spune că sunt o clientă fericită. (A propos, nu am putut aștepta până la 25 de ani ca să testez produsul. Nu am răbdarea necesară.)

Un alt produs care îmi place este crema termică anticelulitică. Sunt de multă vreme în luptă cu celulita și încă mai sper că o să câștig. Noul meu aliat conține ingrediente speciale pentru combaterea celulitei, care sunt active în special pe timpul nopții. Eu dorm, iar el își face treaba. Trebuie să menționez că eu sunt partea lenesă a echipei. Ar trebui să fac mai multă mișcare. Azi se împlinesc 7 ani de când “eu de mâine încep să alerg”.

Știu multe românce frumoase pe fața cărora se vede că sunt fericite. Eu sunt fericită. Uneori sunt obosită, alteori sunt stresată, dar mereu sunt frumoasă. Mulțumesc, Gerovital Plant pentru că ai adus un strop de Farmec pe chipul meu.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

S-ar putea să-ți placă și:

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *