Mereu mi-am dorit să mă mut. Întotdeauna mi-am dorit o casă mare, cu vedere spre soare ca în fiecare dimineață să mă trezesc devreme să văd răsăritul; o casă pe plajă, chiar aproape de ocean, pe o insulă a mea. 

Nu vreau o simplă casă, ci o casă care să fie o oază de relaxare și confort. Și aș vrea ca peretele exterior din față să fie din sticlă, să pot să văd și apă și soare și palmieri când stau întinsă pe un covor Al Mano tăiat la dimensiunea unei bărci de două persoane și visez cu ochii deschiși. Și aș vrea să am pardoseală rezistentă la apă cu aspect rustic de duşumea naturală pentru diminețile în care o să alerg în casă direct din ocean. Și un preș să mă întâmpine mereu zâmbitor, plin de culoare, să știu că sunt acasă.

 

Doar la etaj aș vrea o draperie Micro Taft, să fie răcoare și întuneric atunci când dorm ziua. Și mai vreau uneori să dorm pe plajă, la soare, în nisip. Vreau să simt libertatea. Și atunci când plouă, vreau să dorm în mansardă și să am o fereastră imensă deasupra patului, să văd fiecare strop cum lovește geamul rezistent. Vreau să aud cântecul ploii înainte de a adormi și să mă trezească soarele că e din nou lumină.

În living, vreau tapet Old Fashion, și mai vreau o cameră de relaxare cu tapet Naturistic și o veioză din sare, iar acolo să am un colț rezervat pentru colecția mea de pietre.

Nu aș vrea să locuiesc singură că mă sperie singurătatea. Aș vrea să te muți cu mine. Iar seară să stăm întinși în pat, în mansardă, să privim cerul și să numărăm stelele. Și să îmi spui povestea noastră iar și iar. Vreau să îmbătrânim acolo, într-o lume ruptă de realitate. Vreau să înotăm cu delfinii la apus și să facem castele de nisip, vreau să trăim un vis la nesfârșit. Acel vis devenit realitate.

Vezi tu, m-am gândit deja la toate. La Diego am găsit ceea ce îmi doresc. Am fost de atâtea ori pe acolo, am trecut prin lungi sesiuni de consiliere profesională, acum parcă sunt de-a casei. Mi-a fost greu să aleg din atâtea sortimente și culori, dar acum știu ce vreau. Și consilierii știu ce vreau. Vreau ca totul să fie perfect. Am câteva schițe cu casa celui mai frenetic vis al meu. Am totul pus la punct, în cel mai fin detaliu, am calculele făcute, toate dimensiunile stabilite.

Ia-mă de mână și hai să ne căutăm o insulă! Să le demonstrăm specialiștilor de la Diego că în curând ne vom muta acolo și să-i lăsăm să fie furnizori pentru decorul visului nostru. Au promis că se vor ocupa ei de tot.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.

S-ar putea să-ți placă și:

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *