Există un stil de viață caracterizat prin relaxarea cu care se trăiește fiecare moment, un stil de viață al oamenilor care știu să trăiască în abundență și care sunt recunoscători pentru fiecare lucru aparent neînsemnat, care prețuiesc fiecare clipă pentru că i-au învățat cândva valoarea și poate că asta i-a costat prea mult, un stil de viață al oamenilor care sunt într-o continuă descoperire de sine, care nu iau totul de-a gata, ci care își fabrică singuri fericirea, care cred în magia din oameni, în bunătate și care caută mai presus de toate să trăiască experiențe inedite duse până la limita superlativului. Slow living e stilul de viață al oamenilor liberi care caută să se detașeze de tumultul cotidian și să evadeze în natură, într-un colț retras, la margine de lume, acolo unde viața se savurează nu se trăiește pe repede-înainte. În asentiment cu acest stil de viață e și viața la dome și am găsit 4 astfel de locuri paradisiatice la noi în țară, unde natura se împletește cu luxul și peste acest răsfăț se aștern miliarde de stele ce pot fi admirate direct din pat.

Wegloo Azuga

În Azuga există un bubble cum mereu am visat. Un iglu de poveste în care adormi privind și numărând stelele. Un glamping de mii de stele, miliarde sau câte poți număra noapte de noapte. Experiența de aici nu are termen de comparație întrucât Wegloo duce conceptul de glamping la următorul nivel unde natura este luxul suprem. Cum sună șampanie și jacuzzi pe înserate?

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri pe pagina lor de facebook.

La noi în Vale Argeș

Un dome ascuns în grădina din Valea, într-o oază de liniște, printre pomi fructiferi și ciripit de păsărele, departe de agitația cotidiană, unde natura impune un nou ritm, unde timpul pare că stă în loc și te lasă să simți și să trăiești din plin fiecare moment, să savurezi clipele așa cum savurezi cafeaua în răcoarea dimineții, să te bucuri de ”aici” și ”acum”, de miliardele de stele care-ți servesc drept acoperiș și de greierii care completează poemul pe fundal. În Vale e poezie și cântec. Și o mireasmă de primăvară în orice vreme pentru că aici primăvara o stare de spirit, nu un anotimp.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri pe pagina lor de facebook.

Valea Vinului Maramureș

În vârf de deal, la marginea pădurii se înalță semeț domul. Jur-împrejur un verde fraged e așternut peste întreg cuprinsul. Și mai presus de toate, e liniște. Acea liniște de deasupra lumii, unde ești doar tu cu tine și nu te deranjează nimeni, unde singurătatea e ridicată la rang de artă și poți intra în comuniune cu natura și cu tine, fără să te deranjeze cineva, fără să te mai gândești cât e ceasul sau ce zi este, departe de grijile cotidiene și de asfaltul sufocant.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri pe pagina lor de facebook.

Seagloo Costinești

Poate nu la malul mării, dar imediat în apropierea ei se află o oază verde parcă desprinsă de tot ce înseamnă Costinești, o grădină cu corturi de lux în inima liniștitului cartier Schitu, la 1 km de plajă și la 500 m de parcul de distracții. Grădina ascunde 6 domuri adults only și probabil cea mai faină idee de cazare existentă în stațiunea tineretului. Oi fi eu prea iubitoare de liniște, dar dacă o să mă întorc în Costineștiul meu drag, aici aș vrea să mă refugiez.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri pe pagina lor de facebook.

Viața la dome se trăiește într-un ritm aparte, pe îndelete, prețuind fiecare clipă, în comuniune cu tine și cu natura, savurând fiecare moment pe care timpul ți-l oferă, îngăduindu-ți să te detașezi de griji și de agitația cotidiană, de ritmul alert cu care te-ai obișnuit parcă prea mult, departe de lume și aproape de tine.

Offline is the new luxury and slow living is a necessity. Or maybe this is the secret of a full of happiness life.


S-AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI:

  1. Glamping – camping ridicat la rang de artă pentru experiențe glamour memorabile
  2. Transylvania Rosie’s Retreat | The Magic Cottage
  3. Veșnicia s-a născut la sat | Sunrise Glamping Retreat
  4. Offline is the new luxury | Nomadia Glamping Retreat
  5. Evadare urbană în grădina cu licurici a Brașovului | Dragonfly Gardens

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *