Perioada ce a venit cu mari schimbări atât la nivelul obiceiurilor de consum și petrecere a timpului liber, cât și la nivelul priorităților, a scos la iveală nestematele turismului românesc. Oamenii nu mai sunt tentați să se înghesuie într-un hotel aglomerat, ci caută siguranța și intimitatea unei cabane izolate, în perfectă armonie cu natura, departe de gălăgia și de agitația cotidiană.

V-am prezentat cele mai inedite cazări pe care le-am descoperit pe plai românesc, acum a venit vremea să vă prezint o platformă inedită unde vă puteți rezerva o casă de vacanță sau o cabană în stil scandinav.

Rentakub este proiectul pornit din dragoste atât pentru pentru natură, cât și pentru confort, pentru a crea experiențe de cazare memorabile. Conceptul este des întâlnit în țările nordice și a luat amploare și la noi în țară.

Casele de vacanță pe care pe puteți închiria de pe platforma Rentakub sub de forma unor kub-uri din lemn cu design minimalist, complet utilate și puse integral la dispoziția voastră. Practic, veți avea propria voastră casă de vacanță în care vă puteți bucura de toată liniștea și tot confortul unui hotel de lux, cu propria curte, fără să vă intersectați cu alte persoane. Fiecare casă este amplasată într-o zonă retrasă a orașului, în mijlocul naturii, fiind un refugiu perfect ce îmbină rusticul și modernul într-un mod ce denotă rafinament, eleganță și bun gust.

Ideea acestor case de vacanță și cabane de închiriat a luat naștere în 2018, iar la începutul anului 2019 a apărut proiectul pilot – satul de vacanță de la Slănic Moldova. Ulterior, kub-urile au apărut și în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Bran, Cluj și Constanța. Zonele în care sunt amplasate căsuțele sunt atent alese pentru potențialul lor turistic.

Stilul unic, inconfundabil al caselor ce rezumă filosofia scandinavă se distinge prin simetrie și prin paleta cromatică strălucitoare, iar decorul are un aer rustic, predominând mobilierul și finisajele din lemn de stejar și pin. Dincolo de sentimentul de confort prin care se traduce, hygge e un stil de viață ce reflectă arta de a trăi frumos și de a fi mulțumit cu ce ai.

În contextul în care totul este într-o continuă schimbare și supraviețuiește doar cine știe să se reinventeze, Rentakub a oferit o soluție inedită de cazare, un concept unic în România, reușind să ridice turismul la rang de artă.

Avantajele rezervării cazărilor prin Rentakub:

 • platforma este ușor de folosit
 • fiecare unitate de cazare are afișate toate detaliile cu privire la facilități, disponibilitate, preț, precum și obiectivele turistice din zonă
 • rezervările se confirmă imediat
 • anulare gratuită cu 14 zile înainte de sosire
 • rambursare 50% în caz de anulare cu 7 zile înainte de sosire

De ce o cazare de tip kub?

 • pentru liniște
 • pentru confort
 • pentru intimitate
 • pentru apropierea de natură
 • pentru siguranță
 • pentru o experiență inedită

Când?

În orice perioadă a anului, indiferent dacă alegeți să vă refugiați la căldură cu o ciocolată caldă sau un vin, la o poveste de seară, privind cum ninge, fie să stați la soare, pe terasă, cu un cappuccino și o carte bună.


S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE ȘI:

 1. Tiny Houses – cele mai mici și mai frumoase cazări din România
 2. Bungalow-uri de poveste | Cazări inedite din România

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *