Printre cazările inedite din România se numără și bungalow-urile, situate la poalele muntelui, la marginea unui lac sau râu ori pe plajă la malul mării, oferă experiențe memorabile și o atmosferă asemănătoare cu cea din Bali sau Maldive. Desigur că lipsesc peștii exotici, palmierii, vegetația luxuriantă și albastrul ireal, însă compensează prin liniștea din mijlocul naturii, verdele amețitor al ierburilor și primirea călduroasă din partea gazdelor.

Complex Egreta

Este format din 15 bungalow-uri din lemn, suspendate pe piloni deasupra Dunării, în Berzasca, județul Caraș-Severin, fiind prima stațiune lacustră din România. Imită destul de bine bungalow-urile din Maldive, cu deosebirea că nesfârșitul albastru este înlocuit de munții ce înconjoară zona, iar Dunărea deși nu are cea mai atrăgătoare nuanță, cu siguranță conferă cea mai perfectă liniște, iar razele care bat în geam de dimineața și până seara conferă acel vibe paradisiac al lungilor zile de vară.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Moon Resort

Se află în Bușteni, la poalele munților, având cea mai spendidă priveliște asupra Bucegilor, direct din pat. Nici nu știu care cadru e mai feeric: vara înconjurat de verdeață cu vedere la brazii falnici și la stâncile goale, iar iarna când e totul alb, iar muntele pare un uriaș aceperit de zăpadă. Sau toamna când frunzele sunt pictate în nuanțe de la galben-arămiu, la portocaliu și roșu ori primăvara când natura se trezește la viață și apar primele flori și raze de soare. În imediata apropiere se află Castelul Cantacuzino, dar cine ar vrea să plece din acest loc magic fie și pentru o scurtă plimbare la castel?

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Zaga Zaga Resort

Părăsind agitația orașelor, la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați se află Delta Siretului, o oază de liniște și relaxare unde a luat naștere imensul resort Zaga Zaga cu 41 bungalow-uri, 10 case plutitoare și 26 corturi iurtă, ce se întinde pe 82 hectare. O simplă plimbare prin resort, o vizită la ferma de păstrăvi și sturioni, la ferma de animale, o plimbare timidă prin pădurea cu căprioare sau ore întregi ce stat la soare cu o carte bună. Zaga Zaga e un tărâm magic unde nu ai cum să te plictisești niciodată, unde mereu vei găsi ceva nou de făcut și cu siguranță te vei bucura de armonia creată aici, de natură, de liniște și de viețuitoare.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Păstrăvăria Zavoi

Este situată în Argeș și dispune de 8 căsuțe de lemn pe malul iazului, printre copaci, într-un tărâm de vis, departe de agitația urbană. O tură cu tiroliana sau o plimbare cu barca pe lac, vată pe băț, limonadă rece, ciripitul păsărelelor, liniștea naturii sunt câteva dintre ingredientele unui sejur la păstrăvărie.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Casa Blanca Olimp

Casa Blanca dispune de 12 bungalow-uri situate pe plaja Copahavana, la malul mării, în stațiunea Olimp. Nisipul fin și copacii care păstrează un strop de umbră te vor ademeni în acest loc, valurile mării care se sparg la picioarele tale și răsăritul văzut de pe terasă, la care se adaugă dorul de o experiență inedită la malul mării, de o cazare diferită de cele cu care ne-a obișnuit litoralul românesc.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

La Kuburi

Cuprinde 6 bungalow-uri de lux situate pe o colină din Sălnic Moldova, aproape de pădure și înconjurate de tuia. Căsuțele sunt construite din lemn și au forma unor cuburi, având terase unde te poți relaxa la o cafea. Diminețile aici au iz de poveste și aer de munte, iar liniște îmbie la relaxare.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

The Bear’s Cottages

The Bear’s Cottages cuprinde 7 căsuțe din lemn, situate într-o grădină din Vadu Oii, Buzău și este locul ideal pentru digital detox, unde te poți savura fiecare clipă în mijlocul naturii, mergând desculț prin iarba moale, ascultând susurul blând al râului Bâsca și numărând stelele.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

De la câmpie la deal, de la mare la munte, de pe malul râurilor în adâncul pădurilor, cu stiluri diferite, design autentic, atât de diferite unele de altele, de o frumusețe fără seamăn, aceste cazări inedite sunt o dovadă a superlativului din turismul românesc.


S-AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI:

  1. Glamping – camping ridicat la rang de artă pentru experiențe glamour memorabile
  2. Transylvania Rosie’s Retreat | The Magic Cottage
  3. Veșnicia s-a născut la sat | Sunrise Glamping Retreat
  4. Offline is the new luxury | Nomadia Glamping Retreat
  5. Evadare urbană în grădina cu licurici a Brașovului | Dragonfly Gardens
  6. Slow living sau viața trăită la dome | Cazări inedite din România
  7. Tiny Houses – cele mai mici și mai frumoase cazări din România

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *