E cineva pe aici care atunci când era mic nu-și dorea o căsuță în copac, făcută din lemn, de unde să se poată bucura de priveliște în liniște? Eu chiar am adunat materialele cândva. Ochisem și un copac în care s-ar potrivi. Aveam 10 ani și-o dorință. N-a ieșit nimic. Nici pe tata n-am reușit să-l conving să-mi construiască una. Locuiam la bloc. Probabil la casă ar fi fost mai ușor. Am crescut și am continuat să visez. Încă n-am o căsuță a mea prin niciun copac, dar am identificat câteva căsuțe de lemn bestiale prin țară, situate în copaci, în care intenționez să zăbovesc o vreme, de dragul copilăriei și-al vremurilor bune ce au fost, sunt și vor veni.

Harmonie Predeal

Complexul Harmonie este ascuns în inima munților, printre copaci și brazi falnici, cu trunchiurile copacilor trecând prin căsuțe, într-un cadru intim, cu o atmosferă romantică în interior și atât de plin de pace la exterior, cu jacuzzi și vedere spre Munții Bucegi și Piatra Craiului. Aici nu e nici semnal la telefon, nici wifi, dar în compania potrivită nici nu cred că e nevoie. Căsuțele sunt construite din lemn sau piatră și dispun de șemineu, cadă și ciubăr cu apă caldă.

Ai de ales între una dintre cele 3 căsuțe boeme în copac și observatorul nonconformist, cu un design modern de unde poți admira Universul.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Peace of Heaven

Peace of Heaven este un adevărat colț de Rai adus pe un plai din Râșnov, izolat printre copaci, departe de agitația urbană, într-o liniște perfectă, unde te poți relaxa pe terasă sau în hamac, cu o carte bună și o cafea cu extra spumă, cu ciripit de păsărele și tumbele veverițelor, cu un cer senin deasupra și nicio grijă pentru ce se întâmplă în afara acestui perimetru. Unde mai pui faptul că designul căsuței pare desprins din povești?

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Transylvania Log Cabins – Loft Treehouse

Un paradis cu 3 căsuțe în copac sau suspendate pe platformă, The tree cottage, Loft treehouse și Transylvania Log Cabin, ascuns în inima Transilvaniei, la întâlnirea dintre Munții Apuseni și Retezat, în județul Hunedoara. Un loc retras, izolat în pădure, unde singurii vecini îți vor fi păsările, veverițele și căprițele și unde ai timp să-ți pui ordine în gânduri și să te bucuri de frumusețea naturii și de albastrul cerului.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

The Tree Cottage

Ascunsă printre copaci, în Bulzeștii de Sus, județul Hunedoare, The Tree Cottage este o căsuță complet utilată căreia nu îi lipsește absolut nimic, situată în vârf de deal, de unde poți admira peisajul care îți taie răsuflarea. Căsuța este construită din lemn și are ferestre mari, prin care pătrunde lumina soarelui și frumusețea din jur.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Porumbacu Treehouse

Cuprinde două căsuțe în copac, Garden Chalet și River Chalet, ascunse într-o pădure din Porumbacu de Sus, județul Sibiu, la 14 km de Transfăgărășan. Ambele căsuțe pot adăposti maxim 4 persoane. Satul este situat la poalele Negoiului, al doilea vârf ca înălțime din țară (2535 m), considerat Everestul României. Porumbacu Treehouse este locul perfect pentru o evadare în inima naturii, departe de agitația urbană.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Ferma Dacilor

În urmă cu zeci de milioane de ani înaintea erei noastre, în locul dealului pe care este înălțată Ferma Dacilor, exista Marea Sarmatică. Acum un paradis se întinde pe 40 ha de văi, unde ospitalitatea este ridicată la rang de artă, istoria locului îi conferă un farmec aparte, unde trecutul se întâlnește cu prezentul și dau naștere unor experiențe inedite, atât de relaxare, cât și gastronomice.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Edenland Park

În parcul de aventură Edenland din Balotești, în explozia de nuanțe de verse de află ascunse printre copaci 4 căsuțe la înălțime Soimu’, Ariciu’, Melcu’, Closca cu pui și o căsuță pe sol Căsuța din povești. La Edenland relaxarea e înlocuită de adrenalină pentru că nu ai cum să reziști tentației de a te aventura pe traseele din copaci.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Căsuța din Copac Seky Maramureș

La Complexul Seky se află 4 căsuțe din lemn, pe sol și o căsuță în copac…sau mai bine zic în jurul copacului. Căsuța oferă o experiență inedită, într-o atmosferă idilică, de basm, unde te poți refugia câteva zile cu o carte și un rose.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Cuibul Vulturilor Maramureș

Cuibul Vulturilor este o căsuță de lemn, situată în Moisei, prin care efectiv trec copacii, cu hamace pe terasă și vedere la lac. Deși e amplasată într-o zonă retrasă, în inima pădurii, semnalul la internet este destul de bun. Dar nu de internet ai nevoie când ești aici, ci de o conexiune bună cu tine și cu Universul.

Mai multe detalii cu privire la disponibilitate și prețuri aici.

Dacă înainte căutam cazare centrală, cât mai apropiată de obiective turistice, cu magazine și restaurante în jur, acum mă uit să fie cât mai retrasă, ascunsă printre copacii din pădure, ruptă de lume, de agitația orașului, de semnal, fără vecini. Un cuib perfect doar pentru mine pentru că de ceva vreme offline is the new luxury și-mi place atât de tare.


S-AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI:

  1. Glamping – camping ridicat la rang de artă pentru experiențe glamour memorabile
  2. Transylvania Rosie’s Retreat | The Magic Cottage
  3. Veșnicia s-a născut la sat | Sunrise Glamping Retreat
  4. Offline is the new luxury | Nomadia Glamping Retreat
  5. Evadare urbană în grădina cu licurici a Brașovului | Dragonfly Gardens
  6. Slow living sau viața trăită la dome | Cazări inedite din România
  7. Tiny Houses – cele mai mici și mai frumoase cazări din România
  8. Bungalow-uri de poveste | Cazări inedite din România
  9. Am dormit într-o căsuță în copac, fără un perete, în Filipine | Dakila Cabins Sibaltan

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *