De cele mai multe ori, aprecierea poate lua forma unei îmbrățișări, a unui buchet de flori, a unei cutii de bomboane, a unui bilet la cinema, a unei cărți. Aprecierea tinde să se materializeze printr-un dar. În esență, însă, aprecierea se citește în privire. Ochii sunt ferestre către suflet și ei nu mint niciodată.

Adevărata apreciere se află în mijlocul unui ”Mulțumesc!” spus din suflet. Atunci când cineva îți este recunoscător și apreciază ceea ce faci pentru el, există o anumită conexiune între voi, simți ceea ce vrea să îți transmită și simți asta cu toată inima.

Aprecierea poartă mereu un zâmbet frumos și are cea mai caldă îmbrățișare. Aprecierea se vede prin gesturi simple, nu are nevoie de prea multe cuvinte, e suficient să fie spuse din suflet.

Recent am avut onoarea de a mă implica în cel mai frumos proiect organizat de Asociația Studenților Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor ce a constat în workshop-uri de Micronomie și Matematică aplicată în economie pentru studenții de anul I, cu scopul de a crește promovabilitatea în sesiunea din această iarnă.

Am rupt din timpul meu pentru a fi alături de boboci în INTEGRALIST, să se pregătească pentru examene și mi-a plăcut la nebunie acest lucru.

După sesiune, am plecat în Valencia. În seara în care am ajuns și am dat de wi-fi, am primit cel mai frumos video de mulțumire. Acela a fost cel mai frumos gest de apreciere pe care l-am primit vreodată. Chiar am simțit că munca mea a fost apreciată. L-am vizionat de cel puțin 15 ori și nu mă mai săturam.

Le sunt recunoscătoare pentru acest gest minunat. Chiar m-au copleșit. Când am ajuns acasă mi-au oferit și o diplomă. Ei sunt oamenii care știu să mă facă fericită prin gesturi mici, dar extrem de minunate. Mulțumesc, ASFEAA!

Dacă și voi aveți un gest de apreciere care v-a marcat, m-aș bucura tare mult dacă l-ați împărtăși cu mine! Toate cele bune și aștept să îmi scrieți în comentarii cele mai frumoase gesturi!


CITEȘTE ȘI:

 1. 21 de lucruri pe care le fac studenții în sesiune

 2. Paranoia de sesiune

 3. Despre motivație și sesiune

 4. Ce a însemnat Integralist pentru mine

 5. Rezolvarea problemelor de Matematică Aplicată în Economie, Anul I – Integralist

 6. Rezolvarea problemelor de Management, Anul I – Integralist

 7. 5 pași pe care îi parcurg studenții în noaptea dinaintea examenului

 8. Tips & tricks pentru a te motiva în sesiune

S-ar putea să-ți placă și:

36 de comentarii

 1. Cred ca cea mai frumoasa multumire pt faptele bune facute de mine e ca am familia si alropiatii sanatosi si implicit eu sunt sanatos. Asta cred ca e cea mai importanta multumire data de Dumnezeu pt tine ca om.

 2. Hmmm,gest de apreciere, nu ştiu ce să spun despre asta… Nu ştiu sigur daca o pot numi aprecire, dar de cand sunt in ASFEAA ştiu sigur ca s-a produs o schimbare in viaţa mea. Ştiu ca am reuşit să fac mulţi oameni să îşi schimbe cumva părerea despre mine, să îi fac cumva sa ma “recunoască” chiar daca, nu mi-a fost asta intenţia de fiecare dată. Le-am permis cumva să “investească” in mine şi ştiu că nu i-am făcut să regrete asta şi nu o voi face nici in continuare. Într-un fel, cred că i-am făcut mândrii de evoluţia mea, cum de altfel şi eu sunt mândru de evoluţia mea. Cred ca asta ar fii cel mai bun exemplu de apreciere de pana acum, aprecierea colegilor mei referitor la cum m-am dezvoltat și cum am evoluat. Pe viitor îmi doresc un gest de apreciere la superlativ, sa îi spun aşa, de la oamenii pe care o să îi ajut direct să înveţe, să se dezvolte, gen cum a fost la tine. Şi ţin să îţi mulţumesc iarăşi pentru tot ce ai facut pentru noi in proiectul INTEGRALIST!! Doar că ceea ce vreau eu sa fac o fac la un nivel mult mai mare. ??? Sper ca e suficient ??? Succes in continuare, faci o treaba extraordinara!!!!

  1. Mulțumesc mult, Chifu! Mă bucur extrem de mult că și exemplul tău de apreciere are legătură cu ASFEAA. Sunt extrem de încântată de evoluția ta și chiar sunt mândră de tine! Îți mulțumesc pentru apreciere și mult succes în ceea ce faci! Chiar faci o treabă bună! Big hug!

 3. Ce taree! Foarte frumos din partea lor! Nu imi aduc aminte sa fi trait ceva similar, dar mi-am adus aminte de fostele colege de munca care mi-au umplut biroul si monitorul cu postituri, cu tot felul de desene si mesaje de ziua mea. Mi-au dat lacrimile cand am vazut.

  1. Uuu cât de super! <3 Eu pur și simplu am dat play iar și iar și abia am așteptat să mă întorc acasă ca să îi strâng tare în brațe. Jur că aș fi lăsat baltă Valencia și m-aș fi teleportat la ei!

 4. ce frumos din partea lor!!! <3
  pentru mine multumirea vine cu progresul tinerilor din centru unde lucru. de exemplu, mai ca mi venea sa plang o fata, la 29 de ani, care nu vorbeste, mi-a spus ,, pa" la plecare. nu mi-a venit sa cred c-a vorbit 🙂 chiar si atat de putin..

 5. Intr-adevar, un gest de apreciere se manifesta de cele mai multe ori printr-un dar…cum ai spus si tu: flori, bomboane sau alte mici atentii. Si eu fac astfel de atentii mamei si sotului, sa ii surprind, dar in acelasi timp, sa le arat recunostinta ca exista in viata mea!
  Frumos gestul lor! Bravo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *