Se ia o rază de soare și se aruncă în mare, se ia un pescăruș care să zboare în cercuri, se ia o scoică de pe plajă și două perechi de tălpi care să alerge pe nisipul fierbinte. Se ia un zâmbet de pe un chip ce abia iese din mare și o privire atât de caldă ce se pierde spre Epavă.

Se ia un apus și un răsărit, un strop de rom și o linguriță de miere, un pai roz și puțină frișcă, un frappe cu whisky și un oreo, câteva bomboane, o cireașă, o bucățică de portocală și un strop de mare.

Se alege un val și se aleargă spre el chiar dacă în mâna dreaptă ai un Mai Tai. Ai o plajă doar a ta și o mare care te așteaptă, ai toată vara de partea ta și toți pescărușii să îți țină companie, pe fundal ai piesa ta preferată și prietenii care îți condimentează puțin ziua. Ai un spectacol de culori la fiecare răsărit și o aromă de frappe pentru fiecare dimineață. Shot după shot și cocktail după o baie în mare. Aromele și nopțile de vară nu se numără, doar se simt și se trăiesc intens cu fiecare clipă.

Ce gust are vara ta? De rom nostalgic sau de ananas proaspăt? De lichior în care se ascunde puțin dor? De cafea aburindă în care se scaldă toată dimineața? Mai devreme sau mai târziu? Mai aproape sau mai departe?

Experiența acestei veri se naște din sinergie, drumul tău duce spre o nouă aventură, povestea ta se scrie frumos, la malul mării și în acest an. Dacă pașii tăi se îndreaptă spre Costinești, atunci e musai să ajungi în cel mai Instagramabil loc din stațiune – Synergia, un bar mobil cu un nume puternic, care mie îmi creează atât de multe conexiuni pe care creierul meu le asociază cu reușita, cu dorința de a excela, de a face lucrurile cât mai bine (și băuturile cât mai bune).

Ai liber la fotografii, la răsărituri și arome! Creează sinergie din tot ce poți…în viața ta, în povestea ta, în vara aceasta. Lavinia și Claudiu te așteaptă!


CITEȘTE ȘI:

  1. De ce am ales Summer DVG Costinești

  2. Ce merită încercat în Costinești

  3. SummerCamp cu S de la Superlativ

  4. Costinești e cu și despre prieteni

  5. Un SummerCamp fără perdea

  6. Jurnal de august – 7 lecții pe care le-am învățat vara aceasta

  7. Costineștiul e mai mult decât ceea ce pare

  8. Mă întorc în Costinești | Summer Vibes

  9. Am stat o zi întreagă la DVG Costinești ca să înțeleg de ce este în topul preferințelor turiștilor

S-ar putea să-ți placă și:

20 de comentarii

  1. Superbe pozele, si tu la fel! Anul asta nu am mers la mare si nu stiu daca voi ajunge din pacate, dar ma bucur sa vad ca tu ai ajuns si te ai distrat. Chiar e un loc minunat, mai ales pentru poze.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *