Rar scriu despre cazări, dar atunci când o fac e pentru că merită din plin să mă întorc acolo și dacă eu am trăit o experiență faină în acel loc îmi doresc același lucru și pentru voi.

Pentru Ayia Napa am stat să căutăm cazare zile întregi, mai ales pentru că eram 4 și doream să găsim un apartament care să ne și placă tuturor, să fie și aproape de plajă.

Am găsit un loc perfect și am cel puțin 7 motive care să confirme acest lucru:

1. Situat lângă plajă

Nu chiar pe plajă, pentru că în față e o biserică și imediat după un vapor din lemn, dar nu faci mai mult de 2 minute până la plajă și nu știu cum se face, dar am văzut plaja de acolo doar noaptea.

2. Se vedea răsăritul de pe terasă

Dacă nu ar fi trebuit să plecăm dimineața devreme spre Paphos, nici n-am fi observat un răsărit atât de frumos chiar de pe terasă.

3. Înconjurat de restaurante deschise și în afara sezonului

Ți-e foame, ieși si mânânci la vecini, pentru că găsești restaurant lângă restaurent și toate sunt deschise. La alte 2 minute de acolo este un supermarket și un magazin de suveniruri.

4. Vecin cu Second Cup

Aici chiar m-am topit. Second Cup este una dintre cele 10 cafenele pe care le ador (o să vă povestesc despre ele într-un alt articol) și se afla fix lângă noi. Perete lângă perete. Dimineața, înainte de plajă, treceam să îmi iau cafea și croissant (cel mai bun croissant pe care l-am mâncat vreodată; la fel de bun am găsit și la Lidl, dar cu Lidl nu sunt și nici n-am fost vecină), iar seara stădeam acolo până la închidere la un iaurt cu fructe. Mereu mi-am dorit să găsesc cafea bună aproape de plajă sau aproape de cazare și în puține călătorii am fost binecuvântată cu asemenea lux.

5. Proaspăt deschis și cu iz de nou

Noi am fost primii oaspeți și asta a fost chiar cute, pentru că n-am mai avut ocazia sau, mai bine zis, onoarea de a mai inaugura o cazare. Cafenele, da.

6. Lumini albastre

Pe lângă faptul că în interior arată atât de drăguț, cozy, am fost întâmpinați cu mandarine, oglindă  prinsă în sfori și cabina de duș imensă, iar lângă pat lumini albastre care îi conferă o notă subtilă de romantism.

7. Pisici pe terasă

Pisici pe terasă, pisici pe plajă, pisici lângă cafenea, pisici lângă biserică, pisici peste tot. În viața mea nu am văzut atâtea pisici și, mai ales, atât de mari. Dar am văzut și câteva mititele atât de adorabile care m-au făcut să mă topesc din nou.

M-am îndrăgostit iremediabil de Ocean Dreams Suites de când l-am găsit pe Booking, am sperat să fie exact ca în fotografii și mi-a depășit așteptările cu mult. Nu știu dacă o să mă mai întorc vreodată în Cipru (inima îmi șoptește că da), însă știu sigur că m-aș întoarce numai ca să mai fiu vecină încă o dată cu Second Cup. 


CITEȘTE ȘI:

  1. Cum m-am descurcat singură în Cipru 8 zile

  2. Impresii din prima mea călătorie singură | Jurnal de vacanță

  3. Cum era să pierd avionul spre casă la întoarcerea din Cipru

  4. Ce poți vizita în Larnaca | La pas prin Cipru

  5. Ce poți vizita în Ayia Napa | La pas prin Cipru

  6. Ce poți face o zi în Limassol | La pas prin Cipru

  7. Cape Greko sau locul unde s-a născut albastrul | Blue Lagoon Cyprus

  8. Cea mai frumoasă plajă din Cipru

  9. Ce poți vizita în Paphos | La pas prin Cipru

  10. Cele mai frumoase 7 plaje din Ayia Napa

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *